www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Paulesti. Lista restaurantelor din Paulesti
Lista restaurante Paulesti. Informatii utile despre restaurante, pizzerii, terase din Paulesti.

Amplasat la intrarea in Paulesti, la numai 5 km de Ploiesti, complexul Schnitzel Haus ofera clientilor nostri o mica oaza de libertate si liniste, departe de forfota si agitatia orasului.

Inaugurat in decembrie 2006, complexul dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri atat rafinamentul unui restaurant de 5 stele, intimitatea unei mici pensiuni si a unei cafenele, precum si exuberanta unei sali de bowling.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!
PRET MENIU: 490 LEI/PERSOANA

Pășim în 2019 în ritmul ales de tine, printr-o perdea de artificii și surprize de neuitat!Invitați Diana Matei & Taraful Cleante ți-au pregătit un show legendar, muzică bună și un repertoriu de excepție.Trupa de dans Vogue vă oferă un spectacol inedit și multă voie bună!

Vezi detalii

Amplasat intr-o locatie de basm la nici 10 min de orasul Ploiesti, in inima padurii din Paulesti, restaurantul Padurea Verde Paulesti  se evidentiaza ca fiind una dintre cele mai bune locatii unde puteti petrece momente importante ale vietii dvs.

Restaurantul Padurea Verde este o locaţie ce vă oferă o privelişte ce vă plasează într-o atmosferă specifică peisajelor din natura si va asteptam intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasc.

Vezi detalii

Poveștile de viață se sărbătoresc la Restaurant Sole Mio Evenimente Paulesti

SENZAȚIONAL!!
Meniuri nunta, botez, începând cu 110LEI/pers(3 Feluri)
4 Feluri+Pachet Bar All Inclusive-170lei/pers;

VINO SA TE BUCURI DE UN EVENIMENT SPECIAL SI CEL MAI BUN PRET GARANTAT LA CATEGORIA NOASTRA DE RESTAURANT!

- pentru evenimente mai mari de 100 persoane se oferă 4 Feluri +All Inclusive la NUMAI 150LEI/PERS

 

Vezi detalii

Intr-un cadru guvernat de o arhitecturǎ futuristǎ, restaurantul Sky doreşte sǎ-si introducǎ clienţii într-o atmosferǎ relaxanta pentru prânz, cu rezonanţe elegante pentru seri romantice sau întâlniri de afaceri şi cu note intime pentru petreceri private, propunându-şi sǎ decupleze oaspeţii de grijile cotidiene, rǎsfǎţându-le simţurile şi gusturile.

Restaurantul Sky este administrat cu succes de cǎtre o echipa de specialişti ce isi doreste satisfacerea clienţilor sǎi prin prospeţimea bucatelor, inovaţie şi exclusivitate.

Vezi detalii
5 anunturi afisate!