www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Paulesti. Lista restaurantelor din Paulesti
Lista restaurante Paulesti. Informatii utile despre restaurante, pizzerii, terase din Paulesti.

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU - 340 RON/PERSOANA
Copiii cu varsta de pana in 12 ani beneficiaza de reducere de 50%!
Va invitam sa petreceti seara de Revelion cu cele mai bune bucate si bauturi alese, foc de artificii si cabaret.
Atmosfera incendiara va fi asigurata de Formatia Catelu Band in salonul Belvedere si Formatia Liviu Iorga Junior in salonul Clasic!

------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2019! PRET MENIU - 130 RON/PERSOANA
Copiii cu varsta pana in 12 ani beneficiaza de 50% reducere.
Va asteptam cu drag sa petrecem Craciunul impreuna cu multa distractie si voie buna alaturi de Formatia Catelu Band in salonul Belvedere si Formatia Liviu Iorga Junior in salonul Clasic.

 

Vezi detalii

Organizam petrecerea de Revelion 2020

Pret meniu 275 lei/persoana Salon Auriu (110 locuri) - 240 lei / persoana Salon Boema (40 locuri).
Muzica Live, trupa de dans Destiny, foc de artificii - Candy Bar.

Organizam petrecerea de Craciun 2019.

Miercuri 25 decembrie, ora 19:00, Muzica Live, trupa de dans Destiny, decor de sarbatoare, preparate romanesti, dans si voie buna!!!
Pret: 115 lei/ persoana

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 450 LEI/PERSOANA

Schnitzel Haus va invita la petrecerea dintre ani, in incinta salonului de evenimente BALLROOM 'YOUR EVENTS'. Iti garantam o noapte magnifica cu un program artistic complex: NICOLETA TICALA, folclor: TARAF ROBERT CONSTANTINESCU, tombola si multe, multe SURPRIZE gustoase

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU - 550 LEI/PERSOANA

Pentru grupuri de minim 10 persoane, se aplică 10 % discount. Avansul este de 50% se achita la rezervare, diferența până la 1 Decembrie.

-----------------------------------------------------------------

CHRISTMAS CORPORATE PARTIES 2019!

Sky Grand Ballroom este locația ideală dacă doriti să vă surprindeți angajații sau partenerii de afaceri cu o petrecere de neuitat.

 

Vezi detalii

Intr-un cadru guvernat de o arhitecturǎ futuristǎ, restaurantul Sky doreşte sǎ-si introducǎ clienţii într-o atmosferǎ relaxanta pentru prânz, cu rezonanţe elegante pentru seri romantice sau întâlniri de afaceri şi cu note intime pentru petreceri private, propunându-şi sǎ decupleze oaspeţii de grijile cotidiene, rǎsfǎţându-le simţurile şi gusturile.

Restaurantul Sky este administrat cu succes de cǎtre o echipa de specialişti ce isi doreste satisfacerea clienţilor sǎi prin prospeţimea bucatelor, inovaţie şi exclusivitate.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 450 LEI/PERSOANA

Schnitzel Haus va invita sa petreceti noaptea dintre ani, in incinta salonului de evenimente Ballroom ' YOUR EVENTS'. Va garantam o noapte magnifica, cu un program artistic complex : NICOLETA TICALA, TARAF ROBERT CONSTANTINESCU, tombola si multe surprize gustoase.

---------------------------------------------------

Salonul de evenimente 'YOUR EVENTS' este locul unde se strâng cele mai multe zâmbete. Fie că este nuntă, botez sau eveniment corporate, suntem aici pentru a te ajuta să petreci momente de neuitat.

Vezi detalii
6 anunturi afisate!