www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Paulesti. Lista restaurantelor din Paulesti
Lista restaurante Paulesti. Informatii utile despre restaurante, pizzerii, terase din Paulesti.

Amplasat la intrarea in Paulesti, la numai 5 km de Ploiesti, complexul Schnitzel Haus ofera clientilor nostri o mica oaza de libertate si liniste, departe de forfota si agitatia orasului.

Inaugurat in decembrie 2006, complexul dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri atat rafinamentul unui restaurant de 5 stele, intimitatea unei mici pensiuni si a unei cafenele, precum si exuberanta unei sali de bowling.

   

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019 ! PRET MENIU: 130 RON/PERSOANA

Te așteptăm pe 8 martie la Sky Restaurant, într-un cadru intim și elegant, unde ne vom bucura împreună de un repertoriu special pregătit de Sky Live Cover Band. Muzică electrizantă, atmosferă de neuitat și multe voie bună!

---------------------------------------------------------------------

Intr-un cadru guvernat de o arhitecturǎ futuristǎ, restaurantul Sky doreşte sǎ-si introducǎ clienţii într-o atmosferǎ relaxanta pentru prânz, cu rezonanţe elegante pentru seri romantice sau întâlniri de afaceri şi cu note intime pentru petreceri private, propunându-şi sǎ decupleze oaspeţii de grijile cotidiene, rǎsfǎţându-le simţurile şi gusturile.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 159 LEI/PERSOANA

De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele sunt invitate de maestrul de ceremonii Mihai Mitoșeru la un spectacol exploziv la Sky Grand Ballroom!

Atmosfera electrizantă este asigurată de trupa Taboo Boys, care vă promite un show intens, dansuri senzuale și o petrecere lipsită de inhibiții.

Descoperă surprizele pregătite de DJ, lasă-te sedusă de ritmul muzicii și sărbătorește 8 Martie în compania dansatorilor și a stripperilor de la Taboo Boys!

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE PE 8 SI 9 MARTIE 2019!

PRET MENIU: 100 LEI/PERSOANA-VINERI 8 MARTIE SI SAMBATA 9 MARTIE- MUZICA LIVE- ORA 18:00
PRET MENIU: 130 LEI/PERSOANA-VINERI 8 MARTIE-PROGRAM STRIPTEASE , DUPA ORA 02:30

Doamnele si domnisoarele sunt asteptate, Vineri 8 Martie  la restaurant Sole Mio la o petrecere cu muzica LIVE si show de STRIPTEASE MASCULIN si Sambata 9 Martie la o petrecere cu muzica LIVE si surprize culinare

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU : 120 LEI/PERSOANA

Sarbatorim Ziua Femeii la Restaurant Padurea Verde Paulesti, in salon Elegance.
Asteptam toate doamnele si domnisoarele la distractie si voie buna, cu un meniu delicios si bauturi alese. Atmosfera va fii asigurata de Formatia Catelu Band, iar surpriza serii va fii Trupa de streaptease masculin Rebel Boys.

-----------------------------------------------------------------

Pentru cei care doresc sa petreaca in cuplu, va punem la dispozitie salonul Clasic.
PRET MENIU: 100 lei/ persoana ( pretul include mancare si cafea)

Vezi detalii
5 anunturi afisate!