www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Yarus
  Trimite mesaj proprietarului!
6490 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Republicii nr. 228, Ploiesti

TELEFON: 0344.802.253

TELEFON: 0737.599.600

TELEFON: 0724.526.705

www.hotelyarus.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU - 430 LEI/PERSOANA (380 lei/persoana pentru cei ce achita integral pana pe 1 Decembrie 2018)

Noaptea dintre ani se contureaza ca o petrecere de poveste , cu mult stil. Restaurant Yarus isi va deschide usile dand liber la distractie! Pasim in 2019 in ritmul ales de tine, printr-o perdea de artificii si surprize de neuitat!

PROGRAM ARTISTIC:

SALON GRAND BALLROOM - Formatia Still; SALON BALLROOM - Formatia Poppys;

------------------------------------------------------------------------------

Salonul de nunti Yarus 'The Ballroom', deschis in Cartierul Albert, va pune la dispozitie un loc nou si distins pentru ca cea mai importanta zi din viata dvs. sa fie si cea mai frumoasa amintire!

Salonul The Ballroom, cu o capacitate maxima de 160 locuri, acopera o gama diversificata de evenimente, se adreseaza tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment.

Salonul GRAND Ballroom are o capacitate maxima de 170 locuri la mese si ofera un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodata, de clasa.

Restaurantul Clasic cu o capacitate de 70 de persoane este alegerea perfecta pentru organizarea diverselor evenimente, recepții, banchete, aniversari sau cocktail-uri, oferindu-va rafinament si calitate excepțională a serviciilor, confort si intimitate.
Meniul rafinat combina specialitățile bucătăriei tradiționale românești cu savoarea bucătăriei internaționale.