www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Yarus 36523 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Republicii nr. 228, Ploiesti

TELEFON EVENIMENTE: 0733818008

TELEFON RECEPTIE: 0737599600 / 0344802253

www.hotelyarus.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Vezi MENIURI EVENIMENTE

Evenimentele unice din viata dumneavoastra, intr-o locatie de vis!

Salonul de nunti Yarus 'The Ballroom', va pune la dispozitie un loc distins, pentru ca cele mai importante evenimente din viata dvs. sa devina momente unice si de neuitat!

Salon Grand Ballroom – un cadru elegant, conceput special pentru tine!

Prin capacitatea sa de 190 de persoane, va asiguram un eveniment premium alaturi de cei dragi!
Daca esti in cautarea unui salon pentru organizarea evenimentului tau si a unor servicii de top, te asteptam sa te convinge de profesionalismul echipei noastre!
Orice eveniment – nunta, botez, aniversare – organizat in salonul Grand Ballroom, beneficiaza de servicii ireprosabile,un décor elegant, personalizat pentru fiecare client, meniuri unice si multa atentie la detalii!

Salon Ballroom – Rezerva-ti un vis!

Salon Ballroom poate gazdui pana la 140 de invitati, unde vom picta impreuna in detaliu tabloul evenimentului dumneavoastra! Indiferent ca este nunta, botez sau aniversare, vom presara energie pozitiva si o primire de neuitat pentru invitati!
Va punem la dispozitie un décor de poveste, aleea principala decorata cu un covor rosu, impreuna cu coloanele romane ofera un efect cu adevarat impresionant!

Restaurant Clasic

Cu o capacitate de 50 de persoane, restaurantul ofera clientilor nostri preparate savuroase din ingrediente mereu proaspete, pregatite cu multa pricepere!
Mancaruri alese, bucate traditionale, meniuri speciale pentru evenimente pe masura, servicii de calitate, toate reprezinta cartea de vizita a Restaurantului Clasic.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!

Restaurant Clasic

Salon Ballroom

Salon Grand Ballroom