www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Yarus 19526 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Republicii nr. 228, Ploiesti

TELEFON: 0344802253

TELEFON: 0737599600

TELEFON: 0724526705

www.hotelyarus.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Salonul de nunti Yarus 'The Ballroom', deschis in Cartierul Albert, va pune la dispozitie un loc nou si distins pentru ca cea mai importanta zi din viata dvs. sa fie si cea mai frumoasa amintire!

Salonul The Ballroom, cu o capacitate maxima de 160 locuri, acopera o gama diversificata de evenimente, se adreseaza tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment.

Salonul GRAND Ballroom are o capacitate maxima de 170 locuri la mese si ofera un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodata, de clasa.

Restaurantul Clasic cu o capacitate de 70 de persoane este alegerea perfecta pentru organizarea diverselor evenimente, recepții, banchete, aniversari sau cocktail-uri, oferindu-va rafinament si calitate excepțională a serviciilor, confort si intimitate.
Meniul rafinat combina specialitățile bucătăriei tradiționale românești cu savoarea bucătăriei internaționale.

Galerie foto