www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Sky Restaurant
  Trimite mesaj proprietarului!
6168 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Principala 1 Paulesti

TELEFON: 0372726066

www.skyrestaurant.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


VEZI MENIU 8 MARTIE 2021

Savoare, culoare și gust! Pe 7 și 8 Martie, Sky Restaurant răsfață toate doamnele și domnișoarele cu preparate alese, recomandate de Chef!

Informații și rezervări: 0372 726 066

-----------------------------------------------

Intr-un cadru guvernat de o arhitecturǎ futuristǎ, restaurantul Sky doreşte sǎ-si introducǎ clienţii într-o atmosferǎ relaxanta pentru prânz, cu rezonanţe elegante pentru seri romantice sau întâlniri de afaceri şi cu note intime pentru petreceri private, propunându-şi sǎ decupleze oaspeţii de grijile cotidiene, rǎsfǎţându-le simţurile şi gusturile.

Vă invităm să luați masa într-un restaurant al plăcerilor gastronomice unde puteți încerca feluri de mâncare clasice dar și aperitive calde și reci, caracatiță și creveți uriasi, tagliatele albe cu scoici, supe orientale, specialități din bucătăria mediteraneană, fripturi savuroase, paste, preparate vegetariene şi deserturi exotice..

De asemenea, Sky Restaurant vine in intampinarea clientilor sai si cu un meniu de specialitati orientale preparate pe singurul 'Open Grill' existent in judetul Prahova.

Gama noastra de vinuri, aleasǎ din podgorii naţionale şi internaţionale, completeazǎ meniul aparte al restaurantului.

Restaurantul Sky este administrat cu succes de cǎtre o echipa de specialişti ce isi doreste satisfacerea clienţilor sǎi prin prospeţimea bucatelor, inovaţie şi exclusivitate.