www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Boldesti. Lista restaurante Boldesti-Scaieni
Lista restaurante Boldesti. Informatii utile despre restaurante, pizzerii, terase din Boldesti-Scaieni

Daca v-ati imaginat o nunta la cort intr-un peisaj minunat sau sunteti in cautare de solutii inedite pentru petrecerile dumneavoastra, Complex Turistic Casa Seciu va ajuta ca aceste evenimente sa fie de neuitat.

Avem deosebita placere sa va prezentam cel mai nou salon al locatiei noastre cu o capacitate de 350 de locuri - Salonul Grand Event Ballroom.

 

Vezi detalii

Restaurantul Parc organizeaza intr-o atmosfera eleganta cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, evenimente private, aniversari, majorate.

Atmosfera Restaurantului PARC va fi de acum una nobila si va ofera o gazduire deosebita. Locatia se afla intr-un peisaj mirific, in vecinatatea parcului. Nici o alta locatie nu cuprinde toate aceste elemente-avantaje si nici o alta locatie nu poate transforma visul oricarui client in realitate.

Vezi detalii

Salonul Select cu o capacitate de 60 de locuri, Salonul Grand Event Ballroom - daca v-ati imaginat o nunta la cort intr-un peisaj minunat, Salon Regal Ballroom cu o capacitate de 250 de locuri, un salon impresionant, modern, luminos, Salonul Ambasad'Or cu o capacitate de 120 de locuri, fiind un salon cu un stil aparte, Terasa Taraneasca cu o capacitate de 70 de locuri ofera o priveliste impresionanta a Vaii Teleajenului, Salonul National cu o capacitate de 30 de locuri, un salon cu specific romanesc si Salonul Vanatoresc sau Crama de degustare cu o capacitate de 30 de locuri unde se pot organiza degustari de vinuri, va ajuta ca evenimente dumneavoastra sa fie de neuitat!

Vezi detalii
3 anunturi afisate!