www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Boldesti. Lista restaurante Boldesti-Scaieni
Lista restaurante Boldesti. Informatii utile despre restaurante, pizzerii, terase din Boldesti-Scaieni

Restaurantul Parc organizeaza intr-o atmosfera eleganta cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, evenimente private, aniversari, majorate.

Atmosfera Restaurantului PARC va fi de acum una nobila si va ofera o gazduire deosebita. Locatia se afla intr-un peisaj mirific, in vecinatatea parcului. Nici o alta locatie nu cuprinde toate aceste elemente-avantaje si nici o alta locatie nu poate transforma visul oricarui client in realitate.

Vezi detalii

Profita de un super DISCOUNT pentru petrecerile din lunile IANUARIE, FEBRUARIE si MARTIE

OFERTA NUNTA - DE LA 225 LEI/PERSOANA ( 4 FELURI DE MANCARE, OPEN BAR, TORT, CAMERA MIRI)
OFERTA BOTEZ - DE LA 170 LEI/PERSOANA ( 3 FELURI DE MANCARE, OPEN BAR, TORT, CAMERA BEBELUS)

 

Vezi detalii

Salonul Select cu o capacitate de 60 de locuri, Salonul Grand Event Ballroom - daca v-ati imaginat o nunta la cort intr-un peisaj minunat, Salon Regal Ballroom cu o capacitate de 250 de locuri, un salon impresionant, modern, luminos, Salonul Ambasad'Or cu o capacitate de 120 de locuri, fiind un salon cu un stil aparte, Terasa Taraneasca cu o capacitate de 70 de locuri ofera o priveliste impresionanta a Vaii Teleajenului, Salonul National cu o capacitate de 30 de locuri, un salon cu specific romanesc si Salonul Vanatoresc sau Crama de degustare cu o capacitate de 30 de locuri unde se pot organiza degustari de vinuri, va ajuta ca evenimente dumneavoastra sa fie de neuitat!

Vezi detalii
3 anunturi afisate!