www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Ballroom 'Your Events' by Schnitzel Haus Paulesti
  Trimite mesaj proprietarului!
1071 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Principală nr 9, Sat Paulestii Noi,

Telefon: 0721182323 /  0244433753

www.restaurant-schnitzelhaus.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIU 8 MARTIE 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2020! PRET MENIU - 160 LEI/PERSOANA

La Schnitzel Haus, în salonul de evenimente 'Your Events', începând cu ora 18:00, timpul se opreşte putin în loc pentru a sărbatori ziua voastră, cu muzica live, flori şi dragoste!
Rezervări la nr. de tel.: 0721182323
Vă aşteptăm cu drag!

----------------------------------------------------------------------------

Ne-am dorit..şi am reuşit!

Schnitzel Haus Păuleşti anunţă deschiderea oficială a salonului de evenimente, Ballroom „Your Events”, un spaţiu elegant, rafinat, modern, gândit după cele mai noi tendinţe în materie de organizari evenimente, unde TU eşti centrul universului nostru.

Ne-am dorit să fim şi mai aproape de clienţii noştri, să construim împreună amintiri, povesti, clipe unice de neuitat.

Salonul de evenimente 'YOUR EVENTS' este locul unde se strâng cele mai multe zâmbete. Fie că este nuntă, botez sau eveniment corporate, suntem aici pentru a te ajuta să petreci momente de neuitat.

În locaţia noastră premium, îţi punem la dispoziție un set complet de servicii pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului: meniuri variate, candy bar, aranjamente florale, muzică, sonorizare.

Noi credem că meriţi tot ce e mai bun, aşa că nu mai aştepta şi rezervă-ţi cât mai repede locul în rândul celor mai rafinate şi elegante evenimente din cadrul salonului 'Your Events'.