www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Casa Seciu Boldesti40975 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Podgoriei, Boldesti-Scaeni

TELEFON: 0244210360

TELEFON: 0770144998

www.casaseciu.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Casa Seciu, construita pe la 1970, pe locul unei crame mai vechi ce a apartinut boierului Ratiu, dupa proiectul din 1965 al arhitectului Ion Bocianu, imbina stilul traditional romanesc de cula boiereasca cu stilul modernist.

Numele 'Seciu' ii vine de la un deal cu pomi scorburosi defrisat-copaci batrani si seci ce au fost taiati.

Ceea ce confera un plus de frumusete este, fara indoiala, prezenta minunatelor sculpturi in lemn, existente aici. Autorii lor sunt Vasile Chiva, mare mester lemnar din comuna Alunis si fiul sau Petre Chiva. Sculpturile lor au fost executate in lemn de stejar facute pe teme de vanatoare infatisand forme de vulturi, veverite, caprioare, berbeci, iar in crama de jos au sculptat frumos butoaiele de 10 si 50 de decalitri cu ornamente de frunze de vita si chiorchini de strugure.

Saloanele sunt structurate astfel:

Salonul Select cu o capacitate de 60 de locuri, redecorat, unde se pot servi bucate traditionale din vanat si nu numai.

Salonul Grand Event Ballroom - daca v-ati imaginat o nunta la cort intr-un peisaj minunat sau sunteti in cautare de solutii inedite pentru petrecerile dumneavoastra, Complex Turistic Casa Seciu va ajuta ca aceste evenimente sa fie de neuitat. Avem deosebita placere sa va prezentam cel mai nou salon al locatiei noastre cu o capacitate de 350 de locuri.

Salon Regal Ballroom cu o capacitate de 250 de locuri, un salon impresionant, modern, luminos, care se preteaza atat pentru nunti, botezuri, aniversari, evenimente private, revelioane, cat si evenimente culturale, conferinte nationale si internationale, simpozioane, teambuilding-uri, tabere de creatie, training-uri, cocktail-uri, lansari de carte.

Salonul Ambasad'Or cu o capacitate de 120 de locuri, fiind un salon cu un stil aparte ce reuseste sa imbine traditionalul cu modernul.

Terasa Taraneasca cu o capacitate de 70 de locuri ofera o priveliste impresionanta a Vaii Teleajenului, unde se pot servi preparate traditionale romanesti.

Salonul National cu o capacitate de 30 de locuri, un salon cu specific romanesc unde se poate servi mancare' ca la mama acasa', preparatele cu specific romanesc sunt obtinute din produse din ferma proprie si se poate bea vin si tuica de casa.

Salonul Vanatoresc sau Crama de degustare cu o capacitate de 30 de locuri unde se pot organiza degustari de vinuri din podgoriile renumite de pe Drumul Vinului.

Va enumeram doar cateva dintre preparatele ce cu greu le veti gasi in imprejurimi, dar niciodata intr-un cadru atat de potrivit:
- pulpa de caprioara in sos Burghinion
- caprioara la tava cu ciuperci
- cotlet de mistret in sos de vin
- urs gatit romaneste
- pulpa de urs cu sos vanatoresc
- supa si laba de urs a la Seciu
- purcelus la tava/ pui pe sticla
- berbecut la protap etc

Exterior

Foișor

Grand Event Ballroom - 350 locuri

Hotel

Preparate

Salon AmbasadOr - 150 locuri

Salon Regal Ballroom - 250 locuri

Salon Select - 70 locuri

Salon The Hill - 75 locuri

Salon Vânătoresc - 30 locuri