www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Berbec13078 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii nr. 1

TELEFON: 0753068446

TELEFON: 0244526641

www.restaurantberbec.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

COMANDA ONLINE - VEZI MENIU!

BENEFICII INCLUSE PENTRU NUNTA DUMNEAVOASTRA !

- UN WEEKEND LA HOTEL ORIZONT PREDEAL
- Un apartament oferit gratuit pentru miri
- Reduceri substantiale oferite pentru cazarea oaspetilor
- Acces gratuit in centrul SPA ( piscina, sauna, jacuzzi) pentru persoanele cazate in hotel
- Locuri de parcare gratuite, in limita disponibilitatii
- Fete de masa si huse pentru scaune, oferite gratuit
- Proiector de date si ecran de proiectie
- Sampanie pentru primirea invitatilor oferita gratuit
- Covor rosu la intrarea in sala
- Degustarea meniului oferita gratuit pentru 2 persoane
- Consultant dedicat pentru organizarea evenimentului

--------------------------------------------------

În anii 30, Ploieștiul era pentru România ce este acum New York-ul pentru Statele Unite. Motivul? Petrolul. Orașul era plin de rafinării, iar localurile din Ploiești de miliardarii vremurilor, români sau străini.

La Restaurant Berbec se lansa moda de către soţiile petroliştilor bogați. La Berbec cântau cele mai en vogue dizeuze și cele mai renumite orchestre din România. Faimoasa Ioana Radu a cântat aici. Iar când nu veneau VIP-uri, magnetul era șeful localului, Ionică Moraru, care făcea adevărate demonstrații din aranjarea mesei, a platourilor sau a pusului vinului în pahar, dar și aducând, pe brațe, până la 7 farfurii odată. Pe urmă a venit războiul... Deși rafinăriile erau departe, spre sud, bombardamentele au făcut zob centrul Ploieștiului, inclusiv Restaurantul Berbec.

Spiritul Berbecului a rezistat însă. La fel și hotelul care-l găzduiește astăzi, asa ca, în 1945, restaurantul a renăscut la parterul Hotelului Central și a devenit un loc atât de faimos, încât i-a confiscat numele gazdei:  nu-i mai spunea nimeni  'Hotel Central', ci  'Hotel Berbec'. Și așa a rămas, până astazi.

Restaurantul Berbec are o Cafenea, o Terasa de vara, o Crama, un Salon Clasic si o sala de evenimente (Salonul de Cristal).

Cafeneaua este locul ideal unde vă puteți întâlni cu prietenii sau unde puteți privi în tihnă forfota orașului. Specialitățile de cafea, ceaiurile naturale reci și calde, berea, bauturile fine, fresh-urile și băuturile răcoritoare îmbuteliate nu lipsesc din meniul bogat și variat.

Terasa de Vara este reamenajata cu mult bun gust. Are 70 de locuri si este ferita de zgomotul infernal al traficului din zonă. Clientii nostri pot sta liniștiti, la doi pași de o aglomerație care nu mai există. Liniștea de pe terasa este asemanatoare cu cea dintr-un cartier marginas. Și e plina de flori.

Cu o capacitate de 80 locuri la mese, Crama Berbec invita pe cei ce indragesc preparatele cu specific traditional sa-i treaca pragul. Designul, finisajele si mobilierul, facilitatile moderne (climatizare, sonorizare, internet wireless, garderoba) recomanda Crama Berbec de la Hotel Central Ploiesti pentru organizarea oricarui eveniment privat (nunta, botez, aniversare) sau eveniment corporate. Aici se pot organiza mese cu meniu romanesc si program folcloric cu dansuri si muzica traditionala.

Salonul Clasic al Restaurantului Berbec găzduiește până la 120 de persoane și poate fi rezervat pentru întâlniri corporate sau evenimente private (nunta, botez, aniversare). Clientii nostri pot savura preparate culinare rafinate. De la mancaruri traditionale pana la bucătăria internationala, vă oferim un meniu care să se potrivească dorinței dumneavoastră. Chefii nostri experti folosesc numai alimente proaspete si ingredientele cele mai fine, pentru a vă asigura că preparatele culinare reprezintă perfect standardul Restaurantului Berbec.

Aflat la mezanin, Salonul de Evenimente (Salonul de Cristal) are o capacitate de 200 de locuri și dispune de facilități deosebite (climatizare, sonorizare, internet wireless, garderoba) și un foaier generos, fiind perfect pentru orice tip de eveniment privat (nunta, botez, banchet) sau eveniment corporate.

Va asteptam la Restaurant Berbec, in incinta Hotelului Central, sa organizam evenimentul dumneavoastra de vis !

Confortul dumneavoastra este prioritatea noastra !

Galerie foto