www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant & Pub Nabucco
  Trimite mesaj proprietarului!
8553 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii nr. 307 (Cartier Albert)

TELEFON: 0740622826

TELEFON: 0731751774

TELEFON: 0721205216 - pentru evenimente

www.restaurantnabucco.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat in cartierul Albert, restaurant Nabucco este una dintre cele mai noi locatii destinate organizarii de evenimente din Ploiesti.


Accesul este extrem de facil iar locatia dispune de locuri de parcare pazite. Toate cele trei sectiuni ale restaurantului Nabucco, respectiv salile destinate evenimentelor dar si pub-ul, au acces separat, evenimentele putandu-se derula distinct. Cele doua sali pentru evenimente au capacitate flexibila, putand gazdui de la petreceri private, restranse si pana la aniversari, botezuri, nunti sau evenimente corporate.

Nabucco va pune la dispozitie doua sali de receptie adaptate oricarui tip de eveniment. Salonul ELEGANCE, cu o  suprafata de 300 mp, asigura o capacitate de pana la 200 persoane fiind recomandat astfel evenimentelor de amploare.  Cu un spatiu generos, ring de dans si sistem centralizat de aer conditionat, salonul ELEGANCE raspunde fericit tuturor exigentelor. In plus, salonul va asigura si decoratiunile indispensabile oricarui eveniment de bun-gust, scaunele fiind decorate cu huse elegante de brocard ivoire, punand astfel in valoare locatia.

Daca sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere intimitate si confort pentru organizarea unui eveniment restrans, a unei aniversari sau a unei petreceri cu prieteni foarte apropiati, SALONUL CLASIC cu o capacitate de 60 de locuri este alegerea perfecta.

Cu o echipa tanara si entuziasta, aducem o abordare noua in ceea ce priveste realizarea de evenimente si incercam sa personalizam momente unice din viata dumneavoastra. Atmosfera calda, confortabila, implicarea si pasiunea de care dam dovada sunt atuurile noastre si transforma o simpla petrecere intr-un eveniment adevarat.

Vizualizaţi Restaurant Nabucco pe o hartă mai mare