www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant & Pub Nabucco13055 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii nr. 307 (Cartier Albert)

TELEFON: 0740622826

TELEFON: 0731751774

www.restaurantnabucco.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Nabucco va pune la dispozitie trei sali de receptie adaptate oricarui tip de eveniment.

Va oferim o gama variata de meniuri pentru aniversari, evenimente speciale si evenimente corporate cu preturi incepand de la 50 lei / persoana.

Salonul ELEGANCE
Asigura o capacitate de pana la 200 persoane fiind recomandat evenimentelor de amploare. Cu un spatiu generos, ring de dans si sistem centralizat de aer conditionat, salonul raspunde tuturor exigentelor.
In plus, salonul va asigura si decoratiunile indispensabile oricarui eveniment de bun-gust, scaunele fiind decorate cu huse elegante de brocard ivoire.

Salonul SELECT
Asigura o capacitate de pana la 100 persoane amenajat in nuante de argintiu si ivoire cu decoratiuni de lux este locul ideal pentru a gazdui o nunta in stil elegant si inedit.
Este decorat in stil clasic si cu bun gust.

Salonul CLASIC
Potrivit pentru situatiile cand sunteti in cautarea unui loc care sa va ofere intimitate si confort pentru organizarea unui eveniment restrans, a unei aniversari sau a unei petreceri cu prieteni foarte apropiati.
Salonul CLASIC cu o capacitate de 50 de locuri este alegerea perfecta..

Cu o echipa tanara si entuziasta, aducem o abordare noua in ceea ce priveste realizarea de evenimente si incercam sa personalizam momente unice din viata dumneavoastra. Atmosfera calda, confortabila, implicarea si pasiunea de care dam dovada sunt atuurile noastre si transforma o simpla petrecere intr-un eveniment adevarat.

Galerie foto


Vizualizaţi Restaurant Nabucco pe o hartă mai mare