www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
White Ballroom14918 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Strandului, Bariera Bucov - langa Proleasing Motors

TELEFON: 0784786786

www.whiteballroomploiesti.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Pentru evenimente de poveste!

Povestea White Ballroom se scrie cu fiecare eveniment minunat la care suntem, cu adevărat, un martor onorat. Suntem mișcați de emoție, mânați de inovație și responsabilizați de a ta aspirație la un eveniment special, marcat de rafinament și finețe, care să-ți rămână în amintire până la bătrânețe.

Entuziasmul, dăruirea și experiența oamenilor ce formează echipa White Ballroom, atenția minuțioasă a specialiștilor noștri în event management, serviciile impecabile și meniurile unice, create de chef-ul nostru de talie internațională reprezintă garanțiile de care ai nevoie pentru a fi sigur că te vei bucura de un eveniment extraordinar.

Evenimentele de neuitat își scriu povestea la White Ballroom. Îți suntem alături cu servicii la cele mai înalte standarde de calitate.
White Ballroom creează ambianța perfectă pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba despre nuntă, botez, petreceri private sau petreceri corporate, conferințe, expoziții, lansări ori evenimente sociale.

Va punem la dispozitie doua saloane:
Salon 1 - cu o capacitate de maxim 260 de persoane:
-Gratuit: mini-garsonieră în incintă, la dispoziția ta
-Instalație performantă de climatizare
-Sistem performant de iluminat (lumini arhitecturale)
-Parcare proprie spațioasă
-Stâlpișori intrare, covor roșu
-Ring de dans generos
-Salon grandios, fără stâlpi interiori
-Mobilier modern, scaune Chiavari translucide
-Şervete & fețe de masă din brocart, incluse

Salon 2 - cu o capacitate de  300 locuri, noua locație, special proiectata pentru evenimentele private ce-și doresc să iasă din convențional.
Semnătura inconfundabilă a 𝒄𝒆𝒍𝒖𝒊 𝒎𝒂𝒊 𝒏𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒍𝒐𝒏 𝑾𝒉𝒊𝒕𝒆 𝑩𝒂𝒍𝒍𝒓𝒐𝒐𝒎, creat și decorat după cel mai în vogă trend al momentului, “barn wedding”, este reprezentat de un stil ce îmbină armonios detaliile vintage cu cele industriale și moderne, futuriste, alcătuind un tot unitar ce impresionează încă de la prima vedere.
Îl puteți descoperi, întregind astfel piesa lipsă pentru ca evenimentul vostru să întreacă orice măsură a așteptărilor voastre!

Nunta - Da, viața în doi începe la noi! Pentru că White Ballroom este locația perfectă pentru nunta voastră de poveste. Aici vă veți bucura de servicii de top, un meniu de nuntă apetisant de personalizat bugetului vostru și un salon rafinat, elegant și exclusivist, pentru evenimente memorabile.

Botez -La White Ballroom fiecare petrecere de botez este o poveste. Și pentru că este prima petrecere a celui mic, cu o însemnătate atât de puternică, noi credem că povestea merită să fie scrisă frumos, cu gust, culoare ori desăvârșită bucurie și-apoi păstrată, cu prețuire, în amintire.

Evenimente corporate -Credem în succesul tău și suntem convinși că îl vei dobândi cu fiecare lansare ori conferință sau prin organizarea unei petreceri corporate la care să aduci oamenii împreună, să le arăți aprecierea și să le oferi oportunitatea de a se cunoște într-un cadru inedit și diferit de cotidianul mult obișnuit.

Ofertele noastre dedicate evenimentelor pot fi personalizate în funcție de gusturile, preferințele și bugetul tău.

Cu noi ești pe mâini bune. Tu vino cu voia bună și cei dragi alături, iar noi îți garantăm o petrecere memorabilă, de care să te bucuri!

Salon 1

Salon 2

Preparate