www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Lacul Verde Resort42490 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Com. Targsoru Vechi, Sat Zahanaua

TELEFON: 0746277171

TELEFON: 0755055051

TELEFON: 0723340620

www.laculverderesort.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PETRECERE 8 MARTIE 2023

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2023 ! PRET MENIU -245 LEI/PERSOANA

Un 8 Martie fabulos, la Lacul Verde Resort!
Ladies Only!
Invitat special: Pepe!

Pentru mai multe detalii despre MENIU vezi OFERTE SPECIALE

Rezervari : 0755055051

-----------------------------

Lacul Verde Resort este locul ideal, în care poți regăsi laolaltă un lac special amenajat, înconjurat de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos amplasat pe malul lacului, cu terasă acoperită și încălzită (în sezonul rece),vile cu camere spațioase și confortabile, spații pentru plimbare, agrement sau joacă.

RESTAURANT

Restaurant Lacul Verde aflat pe malul lacului al cărui nume îl poartă cu generozitate, se potrivește perfect cu peisajul superb și plin de naturalețe, în orice moment din zi sau din an.

Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o atmosferă de vis după ce se înserează.

Fie că îți dorești după-amiezi încântătoare cu gustări savuroase, ori seri romantice în care să iei cina cu o persoană dragă, fie că îți dorești un eveniment mai restrâns sau unul grandios, pentru toate acestea și multe altele, te invităm să ne treci pragul într-un decor încântător, plin de rafinament și culoare.

Dacă îți dorești să te bucuri de vremea frumoasă în aer liber, îți recomandăm cu încredere mesele de pe terasa exterioară, care au vedere înspre cascada ce oferă o muzicalitate naturală și relaxantă, care îți încântă auzul.

Restaurant Lacul Verde a fost special conceput pentru ca tu să ai parte de clipe frumoase și de neuitat, ori de câte ori ne vei vizita.

EVENIMENTE

Restaurant Lacul Verde Resort vă oferă servicii complete de calitate pentru organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firmă, conferințe sau oricare alt eveniment special.

Stabilește de acum data evenimentului, iar de reușita lui ne vom ocupa noi.

Indiferent dacă îți dorești un eveniment mai intim sau o recepție grandioasă, prin serviciile personalizate care satisfac și cele mai exigente cerințe, putem face acea zi specială și memorabilă.

Pe lângă decorul elegant și priveliștea de poveste, la Restaurant Lacul Verde vei putea să-ți impresionezi invitații și cu meniu rafinat, atent selecționat și care va întregi armonios momentele unice petrecute aici.

„O imagine valoarează cât o mie de cuvinte”.

Am pregătit fotografii de la câteva din evenimentele organizate în restaurantul nostru. Însă, o singură vizită te va convinge că imaginile nu pot să redea în întregime frumusețea acestui loc.

Ne dorim ca fiecare persoană și firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență de neuitat.

Combinând ideile și dorințele dumneavoastră cu originalitatea, creativitatea și profesionalismul nostru, oferim evenimente unice, memorabile, care să reprezinte cu adevărat stilul clienților noștri.

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate!

SALĂ DE CONFERINȚE
Organizezi un eveniment important pentru tine sau corporația pe care o manageriezi?

Noi îți oferim locația ideală, cu spații diverse și confortabile, conturate după un design modern, atât în aer liber cât și în interior, iar evenimentele tale pot fi: conferințe de presă, workshop-uri, lansări de produs și cocktail-uri, festivaluri și concerte, întâlniri de afaceri sau cluburi pentru copii.

Eleganță și rafinament, relaxare și calm, bunăstare și clipe de vis, într-un peisaj mirific, Lacul Verde Resort!

HOTEL

Vilele noastre, amplasate pe malul lacului îmbină armonios elementele clasice cu cele moderne, asigurând o şedere plăcută, într-o atmosferă relaxantă și plină de energie.

Liniștea împrejurimii și calmul lacului creează destinația ideală pentru o escapadă în natură, oferind intimitatea dorită uneori cu atâta ardoare, departe de agitația orașului.

Lacul Verde Resort vă pune la dispoziție două vile cu camere elegante și frumos decorate,ale căror finisaje, atent alese, fac din acestea adevărate oaze de liniște și relaxare, dar și de boem în același timp.

LOC DE JOACA
Locul de joacă - special amenajat în aer liber oferă posibilitatea de a bucura sufletul copilului tău.

Galerie foto

PETRECERE 8 MARTIE 2023