www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Lacul Verde Resort
  Trimite mesaj proprietarului!
24877 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Com. Targsoru Vechi, Sat Zahanaua

TELEFON: 0746277171

TELEFON: 0755055051

TELEFON: 0723340620

www.laculverderesort.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

AFIS CRACIUN 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU - 470 LEI/PERSOANA

Deja te gândești unde vei petrece seara dintre ani?
Lacul Verde Resort îți propune un Revelion cu distracție maximă, pentru un început de an 2020 plin de voie buna! Muzica va fi asigurata de Formația Stelu Pandelescu, iar amintirile îți vor fi surprinse în poze, sub lumina focului de artificii!
Tu doar ocupă-te de ținută, iar noi ne ocupam sa ai un Revelion de neuitat!

Rezervari: 0755.055.051

---------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2019!

Lacul Verde Resort vă invită să petreceti un Crăciun de neuitat, într-o atmosferă de sărbătoare, cu un Live Music excepțional susținut de Taraful Nicoleta Tudorache. Va veți bucura de băuturi și preparate rafinate, din meniul nostru à la carte!

Rezervări: 0755 055 051
-------------------------------------
PETRECERI CORPORATE DE CRACIUN 2019

Ai o companie si vrei sa le oferi angajaților tăi o petrecere de Crăciun, dar locația nu îți permite acest lucru?
Lacul Verde Resort îți stă la dispoziție pentru a organiza petrecerea ta corporate pana la cele mai mici detalii! Doar vino sa le stabilim împreună!

Rezervări: 0755 055 051

-------------------------------------

Lacul Verde Resort este locul ideal, în care poți regăsi laolaltă un lac special amenajat, înconjurat de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos amplasat pe malul lacului, cu terasă acoperită și încălzită (în sezonul rece),vile cu camere spațioase și confortabile, spații pentru plimbare, agrement sau joacă.

RESTAURANT

Restaurant Lacul Verde aflat pe malul lacului al cărui nume îl poartă cu generozitate, se potrivește perfect cu peisajul superb și plin de naturalețe, în orice moment din zi sau din an.

Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o atmosferă de vis după ce se înserează.

Fie că îți dorești după-amiezi încântătoare cu gustări savuroase, ori seri romantice în care să iei cina cu o persoană dragă, fie că îți dorești un eveniment mai restrâns sau unul grandios, pentru toate acestea și multe altele, te invităm să ne treci pragul într-un decor încântător, plin de rafinament și culoare.

Dacă îți dorești să te bucuri de vremea frumoasă în aer liber, îți recomandăm cu încredere mesele de pe terasa exterioară, care au vedere înspre cascada ce oferă o muzicalitate naturală și relaxantă, care îți încântă auzul.

Restaurant Lacul Verde a fost special conceput pentru ca tu să ai parte de clipe frumoase și de neuitat, ori de câte ori ne vei vizita.

EVENIMENTE

Restaurant Lacul Verde Resort vă oferă servicii complete de calitate pentru organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firmă, conferințe sau oricare alt eveniment special.

Stabilește de acum data evenimentului, iar de reușita lui ne vom ocupa noi.

Indiferent dacă îți dorești un eveniment mai intim sau o recepție grandioasă, prin serviciile personalizate care satisfac și cele mai exigente cerințe, putem face acea zi specială și memorabilă.

Pe lângă decorul elegant și priveliștea de poveste, la Restaurant Lacul Verde vei putea să-ți impresionezi invitații și cu meniu rafinat, atent selecționat și care va întregi armonios momentele unice petrecute aici.

„O imagine valoarează cât o mie de cuvinte”.

Am pregătit fotografii de la câteva din evenimentele organizate în restaurantul nostru. Însă, o singură vizită te va convinge că imaginile nu pot să redea în întregime frumusețea acestui loc.

Ne dorim ca fiecare persoană și firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență de neuitat.

Combinând ideile și dorințele dumneavoastră cu originalitatea, creativitatea și profesionalismul nostru, oferim evenimente unice, memorabile, care să reprezinte cu adevărat stilul clienților noștri.

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate!

SALĂ DE CONFERINȚE
Organizezi un eveniment important pentru tine sau corporația pe care o manageriezi?

Noi îți oferim locația ideală, cu spații diverse și confortabile, conturate după un design modern, atât în aer liber cât și în interior, iar evenimentele tale pot fi: conferințe de presă, workshop-uri, lansări de produs și cocktail-uri, festivaluri și concerte, întâlniri de afaceri sau cluburi pentru copii.

Eleganță și rafinament, relaxare și calm, bunăstare și clipe de vis, într-un peisaj mirific, Lacul Verde Resort!

HOTEL

Vilele noastre, amplasate pe malul lacului îmbină armonios elementele clasice cu cele moderne, asigurând o şedere plăcută, într-o atmosferă relaxantă și plină de energie.

Liniștea împrejurimii și calmul lacului creează destinația ideală pentru o escapadă în natură, oferind intimitatea dorită uneori cu atâta ardoare, departe de agitația orașului.

Lacul Verde Resort vă pune la dispoziție două vile cu camere elegante și frumos decorate,ale căror finisaje, atent alese, fac din acestea adevărate oaze de liniște și relaxare, dar și de boem în același timp.

LOC DE JOACA

Locul de joacă - special amenajat în aer liber oferă posibilitatea de a bucura sufletul copilului tău.