www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Sky Events27779 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Principala 1

TELEFON: 0733831403

TELEFON: 0372726066

www.skyevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cu o arhitectură deosebită, un design de excepție, finisaje la cele mai înalte standarde și o echipă de profesioniști, Grand Ballroom este o locație concepută pentru organizarea evenimentelor cu adevărat memorabile. Intâlniri corporate elegante, baluri studentesti, evenimente private, expoziții, conferințe, training-uri, evenimente corporate, team building-uri și multe alte evenimente care se pot organiza într-un decor elegant.

Grand Ballroom este o locație pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate. Meniuri fixe sau personalizate, ring de dans si scenă pentru formație, arcadă si stâlpișori. Manager Coordonator de evenimente dedicat să asiste pe tot parcursul evenimentului, personal servire.

Alege-i pe cei mai buni pentru evenimentele memorabile din viata ta. Evenimente de top alaturi de noi.

EVENIMENTE MEMORABILE! Alege una dintre salile de evenimente SKY Events

SKY BLUE BALLROOM - Cu o suprafață totală de 800 mp., capacitate conferințe 600 persoane, sala Sky Blue Ballroom poate fi divizată în două săli mai mici printr-un perete mobil, care izolează perfect din punct de vedere fonic.

SKY OPAL - Design-ul de excepție si eleganța sălii Sky Opal, dar si atmosfera luminoasă si primitoare creată de lumina ambientală din candelabre, ofera salii o eleganta distinsa.

SKY TOPAZ - Candelabre elegante, atmosfera calda, design de excepție, toate acestea si nu numai ofera spatiul perfect pentru orice tip de eveniment

SKY DIAMOND - O sala plina de mister, in nuante neutre, candelabre elegante, design unic, este sala ideala pentru evenimente restranse si conferinte de success.

SKY SAPPHIRE - Cu un perete statement in nuanta turquoise sala Sky Sapphire este moderna si va ofera un spatiu perfect pentru desfasurarea oricarui eveniment de exceptie.

SKY LOUNGE - Sky Lounge este o sala nonconformista pentru evenimente atipice, rafinata cu o piesa statement in mijlocul salii, un maslin natural care ofera o nota de eleganta.

Fie ca este vorba de organizarea unei eveniment corporate sau eveniment privat, sala Sky 3 si sala Sky 4 dispune de toate resursele necesare pentru realizarea oricarui tip de eveniment. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane fiecare, salile sunt situate la etajul 1 al complexului Sky Center, langa magazinul K&D London.

Veti fi uimiti de design-ul de exceptie si eleganta salilor, dar si de atmosfera luminoasa si primitoare creata de lumina ambientala cat si de cea naturala. Salile dispun de mese rotunde si scaune create cu un design special care nu necesita o alta decorare, garderoba si bai spatioase, iluminate cu candelabre. Una dintre sali va fi cu siguranta preferata multora, pentru ca are acces la o terasa suspendata in aer liber.

Exterior

Sky Blue Ballroom

Sky Diamond

Sky Lounge

Sky Opal

Sky Sapphire

Sky Topaz