www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Sky & Grand Ballroom
  Trimite mesaj proprietarului!
9585 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Principala 1

TELEFON: 0733831403

TELEFON: 0372726066

www.skygrandballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

AFIS CHRISTMAS CORPORATE PARTIES

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU - 550 LEI/PERSOANA

Pentru grupuri de minim 10 persoane, se aplică 10 % discount. Avansul este de 50% se achita la rezervare, diferența până la 1 Decembrie.

Toate planurile de revelion duc la Sky Grand Ballroom: vă așteaptă un spectacol de zile mari, muzică live și o atmosferă electrizantă!

Vă invităm la Sky Grand Ballroom, într-un decor luxuriant și rafinat, unde veți trăi prima poveste a noului an!

Fie că se va întâmpla sub o perdea de artificii, pe ringul de dans sau înconjurat de familie sau de cei mai buni prieteni, Orchestra Emy Dragoi, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria ți-au pregătit un show legendar și un repertoriu de excepție!

În noaptea dintre ani v-am pregătit un spectacol unic alături de Orchestra Emy Drăgoi, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria, folclor, muzică de petrecere, magic violin, program instrumental, show  de dans, artificii, tombolă și multă voie bună!

Vă punem la dispoziție un meniu bogat și open bar!
Pășește în 2020 alături de noi, în ritmul ales de tine!

-----------------------------------------------------------------

CHRISTMAS CORPORATE PARTIES 2019!

Sky Grand Ballroom este locația ideală dacă doriti să vă surprindeți angajații sau partenerii de afaceri cu o petrecere de neuitat.
Oferim servicii complete pentru cele mai reușite petreceri de Crăciun: decorațiuni, logistică, set-up special, o gama larga de preparate traditionale si nu numai, cocktail-uri și servicii ireproșabile.

Rezervari : 0737.500.595

---------------------------------------------------------------

Cu o arhitectură deosebită, un design de excepție, finisaje la cele mai înalte standarde și o echipă de profesioniști, Grand Ballroom este o locație concepută pentru organizarea evenimentelor cu adevărat memorabile. Intâlniri corporate elegante, baluri studentesti, evenimente private, expoziții, conferințe, training-uri, evenimente corporate, team building-uri și multe alte evenimente care se pot organiza într-un decor elegant.

Grand Ballroom este o locație pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate. Meniuri fixe sau personalizate, ring de dans si scenă pentru formație, arcadă si stâlpișori. Manager Coordonator de evenimente dedicat să asiste pe tot parcursul evenimentului, personal servire.

Alege-i pe cei mai buni pentru evenimentele memorabile din viata ta. Evenimente de top alaturi de noi.

Cu o suprafață totală de 800 mp., capacitate conferințe 600 persoane, sala principală poate fi divizată în două săli mai mici printr-un perete mobil, care izolează perfect din punct de vedere fonic:
Sala Sky1: minim 120 persoane max: 190 persoane
Sala Sky2: minim 150 persoane max 240 persoane

Sky Center dispune de doua  sali noi pentru evenimente restranse:
Sala Sky3: minim 50 persoane max 100 persoane
Sala Sky4: minim 70 persoane max: 100 persoane

Fie ca este vorba de organizarea unei eveniment corporate sau eveniment privat, sala Sky 3 si sala Sky 4 dispune de toate resursele necesare pentru realizarea oricarui tip de eveniment. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane fiecare, salile sunt situate la etajul 1 al complexului Sky Center, langa magazinul K&D London.

Veti fi uimiti de design-ul de exceptie si eleganta salilor, dar si de atmosfera luminoasa si primitoare creata de lumina ambientala cat si de cea naturala. Salile dispun de mese rotunde si scaune create cu un design special care nu necesita o alta decorare, garderoba si bai spatioase, iluminate cu candelabre. Una dintre sali va fi cu siguranta preferata multora, pentru ca are acces la o terasa suspendata in aer liber.