www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Sky & Grand Ballroom15789 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Principala 1

TELEFON: 0733831403

TELEFON: 0372726066

www.skygrandballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cu o arhitectură deosebită, un design de excepție, finisaje la cele mai înalte standarde și o echipă de profesioniști, Grand Ballroom este o locație concepută pentru organizarea evenimentelor cu adevărat memorabile. Intâlniri corporate elegante, baluri studentesti, evenimente private, expoziții, conferințe, training-uri, evenimente corporate, team building-uri și multe alte evenimente care se pot organiza într-un decor elegant.

Grand Ballroom este o locație pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate. Meniuri fixe sau personalizate, ring de dans si scenă pentru formație, arcadă si stâlpișori. Manager Coordonator de evenimente dedicat să asiste pe tot parcursul evenimentului, personal servire.

Alege-i pe cei mai buni pentru evenimentele memorabile din viata ta. Evenimente de top alaturi de noi.

Cu o suprafață totală de 800 mp., capacitate conferințe 600 persoane, sala principală poate fi divizată în două săli mai mici printr-un perete mobil, care izolează perfect din punct de vedere fonic:
Sala Sky1: minim 120 persoane max: 190 persoane
Sala Sky2: minim 150 persoane max 240 persoane

Sky Center dispune de doua  sali noi pentru evenimente restranse:
Sala Sky3: minim 50 persoane max 100 persoane
Sala Sky4: minim 70 persoane max: 100 persoane

Fie ca este vorba de organizarea unei eveniment corporate sau eveniment privat, sala Sky 3 si sala Sky 4 dispune de toate resursele necesare pentru realizarea oricarui tip de eveniment. Cu o capacitate maxima de 100 de persoane fiecare, salile sunt situate la etajul 1 al complexului Sky Center, langa magazinul K&D London.

Veti fi uimiti de design-ul de exceptie si eleganta salilor, dar si de atmosfera luminoasa si primitoare creata de lumina ambientala cat si de cea naturala. Salile dispun de mese rotunde si scaune create cu un design special care nu necesita o alta decorare, garderoba si bai spatioase, iluminate cu candelabre. Una dintre sali va fi cu siguranta preferata multora, pentru ca are acces la o terasa suspendata in aer liber.

Galerie foto