www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante pentru nunti si botezuri Paulesti | restauranteploiesti.ro
Cauti o locatie pentru organizarea evenimentului tau in Paulesti? Fie ca este vorba de nunta, botez sau alt eveniment aici gasesti informatii necesare pentru alegerea restaurantului potrivit !

ORGANIZAM PETRECERE DE VALENTINE'S DAY 2020! PRET MENIU - 140 LEI/PERSOANA

La Schnitzel Haus, sărbătorim dragostea cu fiecare prilej.
Vino pe 14 februarie, începând cu ora 19:00, să petrecem o seară magică, într-un ambient deosebit in salonul de evenimente 'YOUR EVENTS' cu preparate gătite din dragoste şi muzică live alături de Mihai Napu Band

----------------------------------------------

Salonul de evenimente 'YOUR EVENTS' este locul unde se strâng cele mai multe zâmbete. Fie că este nuntă, botez sau eveniment corporate, suntem aici pentru a te ajuta să petreci momente de neuitat.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII! PRET MENIU - 169 LEI/PERSOANA

Sky Grand Ballroom răsfață toate doamnele si domnisoarele cu un show incendiar - Taboo Boys, spectacol realizat de Remus Barbu si prezentat de Mihai Mitoseru. Va intampinăm cu muzica live, Sorin Prahoveanu Band și distracție cât cuprinde! Meniu delicios si open bar!

----------------------------------------------------------------------------------

Grand Ballroom este o locație pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate. Meniuri fixe sau personalizate, ring de dans si scenă pentru formație, arcadă si stâlpișori. Manager Coordonator de evenimente dedicat să asiste pe tot parcursul evenimentului, personal servire.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII PE 7 SI 8 MARTIE 2020 !
PRET MENIU: 120 lei/ persoana, SAMBATA,  7 MARTIE - MUZICA LIVE - ora 18:00
                          120 lei/ persoana, DUMINICA, 8 MARTIE - MUZICA LIVE - ora 18:00
                          145 lei/ persoana, DUMINICA, 8 MARTIE - program cu striptease masculin, dupa ora 02:30.

Organizam petrecerea de Ziua Femeii, sambata 7 martie si duminica 8 martie, cu muzica LIVE, program de striptease masculin si concurs cu premii.

------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA INDRAGOSTITILOR !PRET MENIU - 90 LEI/PERSOANA

Organizam petrecerea de Sf. Valentin, vineri 14 februarie si sambata 15 februarie 2020, cu muzica LIVE, decor de poveste si concurs de dans cu premii pentru indragostiti

Vezi detalii

Locatia noastra beneficiaza de 4 sali, 2 terase, foisor, gradina, toate insumand o capacitate de 2000 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, petreceri private, lansari oficiale, conferinte.
•    Salon Clasic cuprinde restaurant si terasa cu o capac. de 600 de locuri (250 pe nivel + 100 pe terasa);
•    Salon Elegance are o capacitate de 270 de locuri;
•    Salonul Belvedere are o capacitate de 350 de locuri;
•    Salonul Modern are o capacitate de 140 de locuri;
•    Sala conferinta are o capacitate de 200 de locuri

* Salonul Elegance si Belvedere poti fi unite (avand un perete despartitor) insumand o capacitate de aprox. 600 de locuri (la cerere).

 

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECEREA DE VALENTINE'S DAY 2020 IN SALONUL DE EVENIMENTE 'YOUR EVENTS'! PRET MENIU - 140 LEI/PERSOANA

----------------------------------------------------------

Amplasat la intrarea in Paulesti, la numai 5 km de Ploiesti, complexul Schnitzel Haus ofera clientilor nostri o mica oaza de libertate si liniste, departe de forfota si agitatia orasului.

Inaugurat in decembrie 2006, complexul dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri atat rafinamentul unui restaurant de 5 stele, intimitatea unei mici pensiuni si a unei cafenele.


Vezi detalii
5 anunturi afisate!