www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Cazare Ploiesti | Hoteluri si Pensiuni | restauranteploiesti.ro
Cazare Ploiesti. Informatii utile despre posibilitatile de cazare in Ploiesti la hoteluri si pensiuni.

Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a Ploiestiului, care leaga Bucurestiul de Brasov, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov. In vecinatatea hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere), Gradina Zoologica dar si nenumarate muzee. Parcarea are o capacitate de peste 300 de locuri, pazita si iluminata.

Vezi detalii

Situat pe soseaua de centura in comuna Blejoi la 2 km de Ploiesti, hanul nostru va ofera servicii de cazare la standarde europene.

Fiecare dintre cele 28 de camere  este  creata intr-un stil aparte astfel incat sa fie pe gustul oricarui oaspete , fiind spatioase si luxoase toate pentru ca dumneavoastra sa vi se ofere o ambianta de relaxare si de odihna facandu-va sederea la noi cat mai placuta.

Vezi detalii

Hotelul-Restaurant Romanesti are o capacitate de cazare de 52 locuri dispuse astfel: 24 camere duble si 2 apartamente.

Hotelul este asezat in padurea Romanesti care face parte din vestitul Codrul Vlasiei.

Vezi detalii

Situat la aproximativ 800 de metri de centrul orașului Ploiești, Bistro 29 va oferă camere spatioase si confortabile.

Fiecare cameră de la Bistro 29 este dotata cu aer condiționat, baie privată cu duș, acces gratuit la WiFi și TV. Există, de asemenea, un dulap mare în fiecare cameră.

Vezi detalii

Deschis în 2014, hotelul Pik Elegance, de 4*, este situat în județul Prahova, la ieșirea din Ploiești către Buzău.

Cele 20 camere oferă confort si intimitatea, iar dotările vă vor transforma șederea într-o experiență minunată, fie că sunteți în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.

Vezi detalii

Hotelul va ofera cazare in 35 camere si 2 apartamente. Fiecare camera satisface exigentele maximului confort si este dotata cu baie, minibar, A/C, internet wireless gratuit, tv prin cablu si telefon cu acces international.

In incinta Hotelului Best exista cinci moderne sali de conferinte, care pot gazdui un numar de pana la 200 de participanti.

Vezi detalii

Hotel Regina Noptii situat la iesire din Ploiesti spre Campina ofera o ambianta deosebita care satisface si cele mai exigente gusturi.

Hotel Regina Noptii pune la dispozitia clientilor sai camere cu balcon single si double, o garsoniera si un apartament foarte spatios. Camerele sunt dotate cu baie cu hidromasaj, aer conditionat minibar, cablu TV, telefon si internet gratuit.

Vezi detalii
7 anunturi afisate!