www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Centrul de Evenimente President
  Trimite mesaj proprietarului!
4671 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: President 1: Str. Bobalna Nr. 88A
            President 2,3,4,5,7: Str. Strandului Nr. 61A

Telefon: 0747.499.551

www.hotelrestaurantpresident.ro


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE 2019

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019!
PRET MENIU: 130 LEI/PERSOANA (Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se acorda o reducere de 10%.)

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, va asteptam pe toate doamnele si domnisoarele in data de 8 Martie 2019 sa sarbatorim impreuna ziua dumneavoastra, Ziua Femeii. Intr-un cadru festiv, un ambient placut, un meniu delicios, muzica live a trupei Quattro Band, DJ Dani si un show incendiar al striperilor de la Rebel Boys, sarbatorim cum se cuvine ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!

Rezervari:0747.499.551

-----------------------------------------------------------------

Centrul de Evenimente President va pune la dispozitie 7 saloane ultramoderne, fiecare avand un stil aparte care va oferi evenimentelor dumnevoastra o nota de eleganta.

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau un eveniment business apelati cu incredere la serviciile oferite de Centrul de evenimente President.

Renumite prin eleganta si calitatea serviciilor oferite, saloanele din Centrul de evenimente President se doresc a fi un partener excelent in organizarea evenimentelor dumnevoastra, facand fata celor mai exigente cerinte. 

Echipa Centrului de Evenimente President se remarca prin profesionalism, ceea ce face ca fiecare eveniment organizat la noi sa fie unic. Fie ca doriti sa organizati un eveniment pentru firma, fie ca aveti nevoie de o sala pentru conferinte sau aniversati un eveniment special din viata dumnevoastra, veniti doar si spuneti-ne cum vreti sa va surprindeti invitatii!