www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Centrul de Evenimente President23112 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: President 1: Str. Bobalna Nr. 88A
            President 2,3,4,5,7: Str. Strandului Nr. 61A

Telefon: 0747499551

www.hotelrestaurantpresident.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

OFERTA NUNTA DUMINICA

Alegeți pachetul 𝓝𝓾𝓷𝓽𝓪 𝓣𝓪 '𝓓𝓾𝓶𝓲𝓷𝓲𝓬𝓪' și beneficiați de 20% reducere

----------------------------------------------------------------

În Centrul de Evenimente President vei putea alege dintre 7 săli de evenimente total diferite. Acestea sunt special amenajate pentru a face față chiar și celor mai exigente cerințe și te vor ajuta să ai parte de un eveniment cu adevărat memorabil.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere privată sau un eveniment business, în Centrul de Evenimente President vei găsi întotdeauna un partener de încredere ce te va ajuta să îți transformi ideile în realitate.

În plus, când vine vorba de meniuri, trebuie să știi că evenimentul tău va avea parte doar de bucate atent alese și de preparate ce vor fi pe placul tuturor invitaților tăi.

Ești în căutarea unui salon de evenimente clasic? Sau mai degrabă unul ultra modern? Cu siguranță vei găsi exact ceea ce îți dorești într-una din cele 7 locații President disponibile.

President 1
Dacă îți dorești un salon de evenimente spectaculos, atunci President 1 cu siguranță este alegerea potrivită. Clasic, spațios, decorat cu rafinament, acest salon este locația perfectă pentru nunți, botezuri sau evenimente corporate. Am combinat clasica eleganță cu detalii din natură pentru ca evenimentul tău să fie unul memorabil. Locația este spațioasă și realizată în așa fel încât să poată acomoda o varietate de evenimente. Ne străduim să transformăm fiecare detaliu al zilei într-unul cu adevărat special, iar coordonarea evenimentului tău va fi de neegalat. Alege President 1 dacă îți dorești un eveniment cu adevărat reușit, pentru care fiecare invitat te va felicita!

President 1 Clasic
Îți dorești o nunta clasică, plină de detalii impunătoare, într-un decor de poveste? President 1 Clasic este salonul de nuntă pe care trebuie să îl alegi. Descoperă un decor unic și o atmosferă pur elegantă. Design impozant, candelabre, nuanțe aurii, detalii de neuitat… doar câteva dintre elementele ce vor asigura reușita evenimentului tău. President 1 Clasic a fost gândit pentru evenimente clasice, pline de eleganță, de la nunți, până la petreceri private sau corporate. Totul a fost gândit în detaliu, pentru ca evenimentul tău să fie unul cu adevărat unic, într-un salon ce trece cu ușurință testul timpului.

President 2
President 2 este un salon clasic – modern de evenimente, potrivit pentru nunți, botezuri sau petreceri private. Aici vei fi întâmpinat de culori deschise, un spațiu imens și detalii elegante ce vor asigura reușita evenimentului tău. Culorile discrete ale mobilierului sunt puse în valoare de lumini calde, iar invitații tăi se vor simți minunat. Aranjamentele florale și decorul vor fi scoase în evidență de culorile deschise ale mobilierului, iar datorită luminilor ambientale, invitații tăi vor avea parte de o petrecere de neuitat. Dacă îți dorești un eveniment în care invitații tăi să aibă destul spațiu pentru a dansa și pentru a se bucura de momente speciale, atunci President 2 este alegerea perfectă!

President 3
Dacă îți dorești un eveniment unic, pe care să ți-l amintești cu emoție toată viața, atunci President 3 este locația potrivită. Acesta este spațios, cu lumini ambientale, mobilier în nuanțe rafinate și accente de culori ce vor asigura buna dispoziție a invitaților tăi. President 3 este salonul de evenimente potrivit celor care își doresc să aibă parte de amintiri de neuitat desfășurate într-un cadru unic, plin de elemente speciale. Noi credem în poveștile unice ale celor care ne calcă pragul și ne străduim să le transformăm visurile în realitate, pentru a-și aminti cu drag de cele mai importante evenimente din viața lor.

President 4
President 4 este un salon de evenimente modern ce poate acomoda un număr mare de invitați. Decorul este unic, în tendințe, fiind potrivit pentru nunți, botezuri sau petreceri private. Mobilierul este în nuanțe deschise, lucru ce scoate în evidență culorile rafinate ale aranjamentelor florale. Toată locația este albă și spațioasă, iar buna dispoziție a invitaților tăi este asigurată. Dacă îți dorești o nuntă inedită, plină de elemente instagramabile, atunci aceasta este locația perfectă. Invitații tăi au un spațiu generos pentru dans, iar evenimentul tău va fi unul memorabil. President 4 are un design luxuriant și versatil, fiind potrivit pentru evenimente moderne.

President 5
President 5 este o locație plină de farmec, perfectă pentru cel mai special eveniment din viața ta. Dacă ești în căutarea unui salon unic, atunci cu siguranță acesta este cea mai bună alegere. Elementele de decor fermecate sunt scoase în evidență de avalanșa de luminițe prezente în tot salonul, lucru ce va asigura o petrecere de neuitat. President 5 este perfect pentru nunțile elegante și pentru mirii ce vor să își celebreze iubirea într-o locație cu totul unică. Cu siguranță vei simți magia momentelor pline de emoții din viața ta în această locație și te vei bucura împreună cu invitații de un eveniment reușit.

President 7
President 7 este o locație cu adevărat magică, fiind perfectă pentru nunți, botezuri sau petreceri private. Avalanșa de luminițe colorate, design-ul modern și spațiul imens de dans sunt elementele ce vor asigura o petrecere reușită pentru tine și invitații tăi. Totul a fost gândit în cel mai mic detaliu, pentru ca tu să te bucuri doar de momentele speciale și să te simți extraordinar atunci când ne treci pragul. Dacă dorești ca evenimentul tău special să aibă loc într-o locație modernă, plină de elemente decorative inedite, atunci President 7 este alegerea perfectă.

President 1

President 1 Clasic

President 2

President 3

President 4

President 5

President 7