www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Centrul de Evenimente President
  Trimite mesaj proprietarului!
9515 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: President 1: Str. Bobalna Nr. 88A
            President 2,3,4,5,7: Str. Strandului Nr. 61A

Telefon: 0747499551

www.hotelrestaurantpresident.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECERE PE 7 SI 8 MARTIE 2020! PRET MENIU -145 LEI/PERSOANA

8 MARTIE- ZIUA FEMEII DIN TINE!
Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, vom sarbatori impreuna evenimentul prin doua petreceri spectaculoase ce vor avea loc pe 7 si 8 martie.
Intr-un cadru festiv, un ambient placut, un meniu delicios, muzica live a TRUPEI QUATRO BAND si a TARAFULUI ALBERTO, DJ DANI si un show incendiar de striptease, sarbatorim cum se cuvine ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!

Rezervari: 0747 499 551

--------------------------------------------------

OFERTA NUNTA DUMINICA

Alegeศ›i pachetul ๐“๐“พ๐“ท๐“ฝ๐“ช ๐“ฃ๐“ช '๐““๐“พ๐“ถ๐“ฒ๐“ท๐“ฒ๐“ฌ๐“ช' ศ™i beneficiaศ›i de 20% reducere

----------------------------------------------------------------

Centrul de Evenimente President va pune la dispozitie 7 saloane ultramoderne, fiecare avand un stil aparte care va oferi evenimentelor dumnevoastra o nota de eleganta.

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau un eveniment business apelati cu incredere la serviciile oferite de Centrul de evenimente President.

Renumite prin eleganta si calitatea serviciilor oferite, saloanele din Centrul de evenimente President se doresc a fi un partener excelent in organizarea evenimentelor dumnevoastra, facand fata celor mai exigente cerinte. 

Echipa Centrului de Evenimente President se remarca prin profesionalism, ceea ce face ca fiecare eveniment organizat la noi sa fie unic. Fie ca doriti sa organizati un eveniment pentru firma, fie ca aveti nevoie de o sala pentru conferinte sau aniversati un eveniment special din viata dumnevoastra, veniti doar si spuneti-ne cum vreti sa va surprindeti invitatii!