www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Centrul de Evenimente President
  Trimite mesaj proprietarului!
11642 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: President 1: Str. Bobalna Nr. 88A
            President 2,3,4,5,7: Str. Strandului Nr. 61A

Telefon: 0747499551

www.hotelrestaurantpresident.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

OFERTA NUNTA DUMINICA

Alegeศ›i pachetul ๐“๐“พ๐“ท๐“ฝ๐“ช ๐“ฃ๐“ช '๐““๐“พ๐“ถ๐“ฒ๐“ท๐“ฒ๐“ฌ๐“ช' ศ™i beneficiaศ›i de 20% reducere

----------------------------------------------------------------

Centrul de Evenimente President va pune la dispozitie 7 saloane ultramoderne, fiecare avand un stil aparte care va oferi evenimentelor dumnevoastra o nota de eleganta.

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau un eveniment business apelati cu incredere la serviciile oferite de Centrul de evenimente President.

Renumite prin eleganta si calitatea serviciilor oferite, saloanele din Centrul de evenimente President se doresc a fi un partener excelent in organizarea evenimentelor dumnevoastra, facand fata celor mai exigente cerinte. 

Echipa Centrului de Evenimente President se remarca prin profesionalism, ceea ce face ca fiecare eveniment organizat la noi sa fie unic. Fie ca doriti sa organizati un eveniment pentru firma, fie ca aveti nevoie de o sala pentru conferinte sau aniversati un eveniment special din viata dumnevoastra, veniti doar si spuneti-ne cum vreti sa va surprindeti invitatii!