www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Salon de evenimente Roua Events Valea Calugareasca6923 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Valea Calugareasca, Strada Catunului nr.2

TELEFON: 0732607791

www.rouaevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI MENIU EVENIMENTE

RAFINAMENT. LUX. ELEGANT.

Orice eveniment din viata dumneavoastra merita celebrat iar Salonul de evenimente ROUA EVENTS este locul ideal pentru a petrece timp frumos, de calitate alaturi de cei dragi.

O sala de evenimente deosebita cu o capacitate de 350 de locuri, salonul nostru satisface nevoile celor mai exigenti clienti, care transforma orice eveniment intr-o petrecere de basm.

Viata de cuplu trebuie inceputa si sarbatorita cu fast, asa cum se cuvine, cu o nunta eleganta, rafinata, intr-un cadru de lux, la care sa participe toti oamenii importanti din viata voastra.

Atunci cand aveti nevoie de o sala mare pentru petreceri, sala de evenimente Roua Events este cea mai buna optiune.
Roua Events oferă echilibrul perfect dintre eleganța si rafinament, într-o îmbinare armonioasă care transformă orice petrecere într-un bal regal.

La noi veți găsi sala perfectă pentru evenimentul de vis pe care doriți să îl organizați, indiferent dacă aveți un stil de viață boem sau mai convențional. Ne dorim ca oricine ne pășeste pragul să rămână cu amintiri pentru o viață întreagă.

Și pentru că o petrecere este incompletă fără preparate alese, chefii noștri vă pun la dispoziție un meniu variat, cu produse de cea mai bună calitate, toate aranjate într-un plating rafinat: eleganța și gustul merg mână-în-mână în bucătăria noastră.

Dacă doriți o nuntă despre care să povestiți cu plăcere și copiilor și nepoților, dar care mai ales să fie pe buzele tuturor, alegeți să o organizați alături de echipa Roua Events.

Parcarea generoasă din curtea interioară a clubului, personalul calificat care vă stă la dispoziţie, internetul wireless, bucătăria rafinată și cockteilurile sofisticate vă stau la dispoziţie.

Galerie foto