www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant WOKul Magic (Fostul Bar Nr.14) Ploiesti
  Trimite mesaj proprietarului!
779 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Democratiei 14 (fostul bar 14) Ploiești

Telefon: 0723303324 - livrari la domiciliu

Telefon: 0726428219 - rezervari restaurant

www.wokulmagic.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION CHINEZESC 2020

ORGANIZAM REVELIONUL CHINEZESC pe 24 Ianuarie 2020
PRET MENIU: 100 LEI/PERSOANA

Va asteptam sa petrecem impreuna Revelionul Chinezesc, Vineri 24.01.2020 incepand cu ora 20.00, cu un program artistic cu DJ Johnny si trupa de dans oriental, sampanie si lampioane

Rezervari: 0726 428 219
-----------------------------------------------------

In bucataria chinezeasca se trudeste minutios pentru satisfactia finala, multumirea clientului, ea caracterizandu-se prin aspiratie spre perfectiune si echilibru intre cele patru elemente esentiale ale fiecarui fel de mancare: culoare, aroma, gust si forma.

Pentru dumneavoastra, am amenajat cu mult drag un spatiu, unde gatim cu grija mancarea exact asa cum iti doresti! La WOKul Magic, totul se intampla foarte rapid, cu mult suflet si energie pozitiva.

Folosim ingrediente de cea mai buna calitate, iar mancarea pe care o gatim isi pastreaza prospetimea si proprietatile, savoarea depinzand in principiu de aroma si deci de folosirea condimentelor, fiecare avand un rol distinct.

Aromele trebuie sa fie apetisante si in final, intregul fel de mancare trebuie sa fie frumos aranjat si prezentat.

Taitei cu piept de pui, piept de rata, fructe de mare sau pulpa de vitel, alege tu de care vrei!

Evenimentele frumoase din viata dumneavoastra, pot fi organizate in cele doua sali (una la parter si una la etaj), avand fiecare o capacitate de 40 persoane.

Pentru a afla mai multe despre ceea ce iti oferim, va invitam sa ne treceti pragul!