www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Noblesse
  Trimite mesaj proprietarului!
3622 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Marasesti nr.60

Telefon: 0728 730 095  /0722 378 224

www.noblesseploiesti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU - 280 LEI/PERSOANA

Ne canta si ne incanta : Formatia Independent
Tombola si alte surprize
Nota: Copiii sub 12 ani platesc jumatate de meniu.(fara peste )

-----------------------------------------------------------------------

Restaurant Noblesse va invita sa fiti si anul acesta alaturi de noi la petrecerea de revelion. Vom ciocni un pahar de sampanie la trecerea dintre ani si ne vom distra alaturi de Formatia Independent.V-am pregatit un meniu pentru toate gusturile iar voi veniti cu buna dispozitie si pregatiti de surprize

Restaurantul Noblesse din Ploiesti, va asteapta, intr-o atmosfera intima care cu siguranta va va convinge sa reveniti, sa petreceti o seara romantica cu persoana draga sau sa iesiti la masa cu prietenii.

Cu separeuri generoase sau restrânse, atent decorate, cu mâncare delicioasă, orice eveniment organizat de Noblesse, va deveni o amintire de neuitat.

Povestea voastra de dragoste, poate sa inceapa la Noblesse intr-un cadru feeric si unic. In noaptea cea mai frumoasa din viata voastra, ne vom asigura ca veti avea tot ce va doriti, iar echipa noastra se va ocupa de decorul personalizat si tematica evenimentului tau, astfel ca voi sa va puteti bucura alaturi de cei dragi de cel mai frumos moment.