www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Noblesse
  Trimite mesaj proprietarului!
8154 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Marasesti nr.60

Telefon: 0728730095  /0722378224

www.noblesseploiesti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020!
PRET MENIU: 300 RON/PERSOANA (pana la 1 decembrie 2019)
PRET MENIU: 330 RON/PERSOANA (dupa 1 decembrie 2019)

Va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, cu un meniu de sarbatoare, muzica LIVE si tombola cu surprize

-----------------------------------------------------------

Restaurantul Noblesse din Ploiesti, va asteapta, intr-o atmosfera intima care cu siguranta va va convinge sa reveniti, sa petreceti o seara romantica cu persoana draga sau sa iesiti la masa cu prietenii.

Cu separeuri generoase sau restrânse, atent decorate, cu mâncare delicioasă, orice eveniment organizat de Noblesse, va deveni o amintire de neuitat.

Povestea voastra de dragoste, poate sa inceapa la Noblesse intr-un cadru feeric si unic. In noaptea cea mai frumoasa din viata voastra, ne vom asigura ca veti avea tot ce va doriti, iar echipa noastra se va ocupa de decorul personalizat si tematica evenimentului tau, astfel ca voi sa va puteti bucura alaturi de cei dragi de cel mai frumos moment.