www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Noblesse
  Trimite mesaj proprietarului!
10269 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Marasesti nr.60

Telefon: 0728730095  /0722378224

www.noblesseploiesti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECERE DE ZIUA FEMEII PE 7 MARTIE 2020! PRET MENIU - 135 LEI/PERSOANA

Ne vedem pe data de 7 Martie, incepand cu ora 19 sa sarbatorim ziua femeii, sa dansam si sa ne distram, impreuna cu Formatia Independent.

Tombola CU PREMII:
Locul 1: Spalat+coafat
Locul 2: Masaj
Locul 3: Manichiura clasica

----------------------------------------------------

Restaurantul Noblesse din Ploiesti, va asteapta, intr-o atmosfera intima care cu siguranta va va convinge sa reveniti, sa petreceti o seara romantica cu persoana draga sau sa iesiti la masa cu prietenii.

Cu separeuri generoase sau restrânse, atent decorate, cu mâncare delicioasă, orice eveniment organizat de Noblesse, va deveni o amintire de neuitat.

Povestea voastra de dragoste, poate sa inceapa la Noblesse intr-un cadru feeric si unic. In noaptea cea mai frumoasa din viata voastra, ne vom asigura ca veti avea tot ce va doriti, iar echipa noastra se va ocupa de decorul personalizat si tematica evenimentului tau, astfel ca voi sa va puteti bucura alaturi de cei dragi de cel mai frumos moment.