www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Hanul Dacilor13085 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Tatarani, Nr. 734 DN 1 spre Bucuresti

TELEFON: 0751039220

TELEFON: 0730877977

www.hanuldacilorploiesti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

VEZI CANALUL DE YOUTUBE

Restaurantul Hanul Dacilor Ploiesti cu specific rustic, ofera oaspetilor un loc placut pentru intalnirile de afaceri, o locatie calda si plina de culoare pentru organizarea de pranzuri sau cine cu prietenii sau partenerii, un loc in care poti sa te relaxezi dupa o zi de conferinte si prezentari.

Restaurantul 'Hanul Dacilor' impleteste o oferta gastronomica variata intr-o ambianta tipic romaneasca cu bucate traditionale ce cu siguranta pot sa satisfaca toate gusturile, dovedindu-va inca o data ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi. Va veti convinge ca aici nu se serveste doar mancare ci si atmosfera: zambete largi, portii delicioase si un repertoriu bogat de muzica traditionala romaneasca sustinuta de taraful lautaresc al hanului! . . . . Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa petreceti o seara de neuitat, intr-un cadru unic, in care adevarata traditie romaneasca este la ea acasa!

Daca planificati o aniversare sau un eveniment, din nou Restaurantul 'Hanul Dacilor' este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Va stam la dispozitie pentru a alege cea mai buna oferta de meniu si servicii astfel incat organizarea evenimentului sa fie cat mai eficienta si placuta.

Galerie foto