www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Europa LG
  Trimite mesaj proprietarului!
4531 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Strandului nr. 61

TELEFON: 0244.544.430

TELEFON: 0722.607.283 - Lungu Gheorghe

TELEFON: 0724.314.983 - Lungu Mihai

www.complexeuropalg.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Pret meniu nunta - 169 lei/persoana. Contine 4 feluri de mancare, cafea, apa si suc nelimitat, camera gratuita si scaune imbracate in orice culoare doriti.

Pret meniu botez - de la 120 lei/persoana.
Contine 3 feluri de mancare, cafea, apa si suc nelimitat, camera gratuita si scaune imbracate in orice culoare doriti.

---------------------------------------------------------------------

Amplasat in partea de sud-est a municipiului Ploiesti, pe DN Ploiesti-Buzau Complex Europa L.G. dispune de hotel, restaurant, crama, bar, salon clasic, o terasa in aer liber si una acoperita, precum si de parcare proprie.

RESTAURANT 'CLASIC ELEGANT'
Cu o capacitate de pana la 200 de locuri, un decor clasic eleganta si un ring de dans generos, va asteptam pentru organizarea oricarui eveniment; nunti , botezuri, cununii, onomastici, receptii firme.

CRAMA
Intr-un decor rustic, cu meniuri specific romanesti, cu o capacitate de 90 de locuri, va asteptam pe organizarea oricarui eveniment din viata dumneavoastra.

BARUL
Cu o capacitate de 50 locuri, cu regim NON-STOP, ofera o ambianta placuta si posbilitatea de a servi un meniu diversificat, la preturi rezonabile.

HOTEL
Are o capacitate de 70 de locuri de cazare, in camere mobilate modern cu 1 - 4 locuri, precum si camere matrimoniale, dotate cu grup sanitar propriu, tv, A/C , telefon si internet.

Va invitam la Complex Europa L.G. De restul ne ocupam noi, ca sa va simtiti bine !

Pentru sonorizari, DJ sau formatie nunta click aici: Sonorizari Ploiesti

Vizualizaţi Complex Europa LG pe o hartă mai mare