www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Antique14501 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bld. Republici nr.295

Telefon: 0729556684

Telefon pentru evenimente: 0724578498

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECEREA DE VALENTINE'S DAY 2023 !

Pe data de 14.02.2023, începând cu ora 18:00 vă invităm alături de persoanele iubite dumneavoastră pentru a petrece momente de neuitat!
Formatia Florin de la Constanta ne încântă cu muzica live !

Rezervari: 0729556684

------------------------------------

Restaurantul Antique nu este doar locul în care poţi mânca, este o destinație în sine, un loc special pentru ocazii diferite: elegant pentru un prânz de business, primitor şi cald pentru o întâlnire între prieteni, vibrant şi cosmopolit la petreceri private şi evenimente speciale, rafinat şi relaxat în timpul unei degustări de vinuri la cină.

Cu o gastronomie fină, atmosferă și design aparte, Restaurantul Antique Ploiesti este un spațiu perfect pentru orice moment al zilei.

Ca sa nu te plictisesti de aceleasi preparate, restaurant nostru isi schimba zilnic meniul, in fiecare zi de luni pana vineri. Experienta si talentul bucatarului isi spun cuvantul, dovada fiind minunatiile pe care acesta le creeaza in bucatarie.

Restaurant Antique va invita in fiecare sfarsit de saptamana sa petreceti in compania invitatilor de renume, ce incing atmosfera restaurantului, iar Formatia Florin de la Constanta Band reuseste de fiecare data sa tina invitati pe ringul de dans.

Intr-o atmosfera minunata si cu o servire ireprosabila, Restaurant Antique organizeaza evenimente private : nunti, botezuri, zile onomastice, dar si evenimente corporate ca de exemplu petreceri de companie, traininguri, lansari de produse, cocktailuri sau petreceri neconventionale intr-un cadrul select.

Nu ai nimic de facut decat sa vii la Restaurant Antique Ploiesti, unde cu siguranta vei avea o experienta cu totul si cu totul aparte.

Exterior

Restaurant

Salon Evenimente Etaj

Terasa

PETRECERE VALENTINES DAY