www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Trattoria Lazarini13594 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Republicii nr. 192 Cartier Albert

TELEFON: 0723707030

www.lazarini.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

COMANDA ONLINE - VEZI MENIU!

Daca va doriţi un eveniment memorabil, Lazarini va organizeaza petrecerea atat in aer liber cat si in locatia dumneavoastra preferata, punand la dispozitie totul, de la mancare pana la ultimul detaliu, transformand nunta sau botezul dumneavoastra intr-un eveniment unic!

Un suflu nou al bucatariei italiene, impletit cu binevenitele specialitati romanesti si internationale, in mijlocul elegantei si bunului gust. Inceputa ca o afacere de familie cand am deschis pizzeria, Lazarini s-a transformat din pasiune si dorinta de a incanta lumea intr-un restaurant. Restaurant Casa Grande Lazarini va asteapta cu un bucatar de exceptie si un personal primitor.

Restaurantul Casa Grande Lazarini va ofera posibilitatea de a organiza evenimente: zile festive, nunti, botezuri, aniversari, receptii, conferinte, mese de protocol, seminarii, expozitii, cursuri / traininguri, workshop-uri.

Catering prin calitate, promptitudine si diversitate în retetele de preparare.

Oferim un pachet de servicii de catering pe care îl punem oricând la dispozitia clientilor nostri: firme pentru corporate events, conferinte, receptii, corporate meetings sau persoane fizice pentru nunti, botezuri, petreceri private. Va ajutam cu alcatuirea meniului in functie de bugetul si necesitatile Dumneavoastra.

Galerie foto