www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Pub CITY 12920 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii 152 K (Cartier Albert, imediat dupa Kaufland)

TELEFON: 0244434750

TELEFON: 0745311159 / 0745669287

www.cityploiesti.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

CITY Restaurant va intampina cu o atmosfera calda si relaxanta, cu buna dispozitie si intimitate, iar promptitudinea si atentia pentru client fac ca orele petrecute sa fie extrem de placute. 

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare speciala sau un eveniment de firma, va stam la dispozitie pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.
Scopul nostru este de a crea evenimente memorabile, dimensionate pentru bugetul fiecarui client.

CITY Restaurant va propune o gama variata de meniuri, iar impreuna putem combina preparatele, alcatuind meniul ideal pentru evenimentul si bugetul dumneavoastra.

Va putem punem la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare, precum aranjamente florale, huse decorative pentru scaune si mese, orchestra live, DJ, cameraman, echipament de sonorizare profesional si multe altele.

Capacitate: pana la 220 de locuri.

DISCOUNT SPECIAL PENTRU CONFERINTE SI SEMINARII (ECHIPAMENTE INCLUSE)

CITY Pub reprezinta alegerea cea mai buna pentru a servi pranzul intr-o pauza de masa sau de a petrece cateva ore placute seara.

Atmosfera in care toti oaspetii pubului devin prieteni chiar dupa prima bere te va cuceri imediat.

Interiorul este generos, compartimentat in diferite zone de sedere si permite organizarea de diverse evenimente, de la o cina romantica in doi pana la aniversari si evenimente de firma.

Capacitate: 80 de locuri

Galerie foto