www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Cofetaria Delice Omnia
  Trimite mesaj proprietarului!
3326 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA:  Omnia Mall
TELEFON: 0244.374.540
TELEFON: 0723.168.631
TELEFON: 0721.252.035

www.deliceinternational.com

 

Cofetăria Delice din magazinul OMNIA vine în întâmpinarea dvs. cu cele mai delicioase produse de cofetărie şi patiserie. Produsele de cofetarie cuprind retete proprii, originale si retete clasice, romanesti.

Nomenclatorul propriu este foarte bogat, cuprinde 400 de sortimente variate.

Vă oferim: torturi pentru nuntă, pentru botez, aniversări, pentru copii, cu fructe, prăjituri, bomboane, produse de patiserie. Din sortimentele de produse, le mentionam pe cele mai apreciate de catre clienti: tort belcolade special, tort delice, tort richard, tort cu crema de zahar ars, tort savoarea fructelor, tort clarion, clasicul tort amandina, tort diplomat, torturi de nunta cu designuri speciale imbracate in martipan. fursecuri cu crema : fursec belcolade, fursec carat, fursec televizor, prajiturile bunicii, fursec bianca, etc intr-o gama larga de retete cu forme, arome, umpluturi diferite. cozonac cu nuca, cacao si stafide, cozonac cu rahat, retetele fiind ca la mama acasa. checuri cu cipsuri de ciocolata.

Decorarea ocupa un loc foarte important folosindu-se multa imaginatie pe langa materiile prime folosite de cea mai inalta calitate, si anume ciocolata belgiana, frisca naturala, martipan, pasta icing, decorgeluri cu cele mai variate arome din fructe naturale, carameluri, alune, nuci.

PROGRAM DE LUCRU:

LUNI-SAMBATA: 09:00-21:30
DUMINICA: 09:00-18:30


Vizualizaţi