www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Parc Boldesti13540 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Parc Boldesti

TELEFON: 0244211946

TELEFON: 0721292206

TELEFON: 0733961809

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Vrei sa iesi in oras cu prietenii dar te-ai saturat sa faci aceleasi lucruri si sa frecventezi aceleasi baruri?

Exista o solutie…Restaurant Parc D&G Boldesti,in zilele de vineri si sambata va asteapta la Karaoke,unde te poti elibera de problemele cotidiene.Este singurul restaurant din Boldesti unde poti merge alaturi de prieteni pentru a va amuza si distra. Odata ajunsi aici surprizele se vor tine lant.Rezervari la 0733 961 809 sau la 0244/211946

Atmosfera Restaurantului PARC va fi de acum una nobila si va ofera o gazduire deosebita. Locatia se afla intr-un peisaj mirific, in vecinatatea parcului. Nici o alta locatie nu cuprinde toate aceste elemente-avantaje si nici o alta locatie nu poate transforma visul oricarui client in realitate.

Restaurantul Parc organizeaza intr-o atmosfera eleganta cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, evenimente private, aniversari, majorate.

Noi va multumim ca ati ales restaurantul nostru si va asteptam cu drag sa reveniti.

Galerie foto