www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Vienna Cafe
  Trimite mesaj proprietarului!
3941 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Ana Ipatescu nr. 3

TELEFON: 0728.216.373

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Construit in stil clasic, foarte elegant si specific romanesc, restaurantul Vienna Cafe poate fi locul ideal al unei intalniri de afaceri si nu numai.

Datorita conditiilor excelente oferite de acest local, unic prin arhitectura sa in Ploiesti, aici pot fi organizate numeroase evenimente festive.

Beneficiind de un decor deosebit, Vienna Cafe va primeste intr-o liniste reconfortanta, cu o gama variata de preparate romanesti, specialitati europene sau exotice, pregatite de maestrii in arta culinara.

Restaurantul dispune de 120 de locuri, iar pentru perioada de vara, terasa va sta la dispozitie cu alte 220 locuri.

Pentru a asigura o discretie totala clientilor sai, restaurantul ofera posibilitatea organizarii intalnirilor de afaceri si a celor cu caracter privat, in cele doua separeuri VIP, care imprima o stare de siguranta si confort pe tot parcursul discutiilor