www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Royal Albert1796 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Lotrului nr. 2, Ploiesti, Romania

Telefon: 0724554719

www.restaurantroyalalbert.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Royal Albert, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteaptam sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri private. Va punem la dispozitiie cele doua sali : un salon de evenimente cu o capaciate de  130 locuri si o sala petreceri restrânse (restaurant) cu o capacitate de 34 locuri.

Exterior

Restaurant

Salon evenimente

Terasa

Preparate