www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Akua Garden
  Trimite mesaj proprietarului!
6271 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Republicii, numarul 339

Telefon: 0744.779.908

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU-135 RON/PERSOANA

Doamnele si domnisoarele sunt asteptate la restaurant Akua Garden, sa petrecem impreuna Ziua Femeii

Rezervari : 0744 779 908

------------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE DE DRAGOBETE !
*Daca ai fost la noi in local pana pe data de 13 februarie si ai primit voucherul de 20% discount, nu uita ca il poti utiliza si pe 24 Februarie

Vino la Akua Garden duminica, 24 februarie, pentru a celebra iubirea in stilul nostru traditional. Noi punem la dispozitie muzica live, preparate si bauturi pentru toate gusturile, voi intretineti atmosfera de sarbatoare!

Rezervari: 0744 779 908

------------------------------------------------------------------------

Restaurant Akua Garden incearca sa imbine eleganta si modernul intr-un mod unic, adresandu-se celor ce isi doresc o experienta culinara desavarsita!

Intr-un ambient elegant, ii invitam pe toti cei ce-si doresc sa-si delectați papilele gustative cu bucate rafinate, ales cu grija de catre chef-ul Akua, sau sa ne onoreze cu prezenta in Bistro. Speram ca momentele petrecute aici, sa va faca sa reveniti cu drag , de fiecare data.

Avand o capacitate de 180 persoane, va punem la dispozitie spatiile noastre pentru a celebra cele mai importante evenimente.