www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Akua Garden
  Trimite mesaj proprietarului!
12147 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Republicii, numarul 339

Telefon: 0744779908

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECERE DE ZIUA FEMEII PE 7 MARTIE 2020! PRET MENIU: 150 ron/ persoana

Akua Garden organizeaza o super petrecere in cinstea voastra. Celebreaza Ziua Femeii alaturi de noi si iti garantam o experienta la superlativ.  Incepem in seara de 7 martie si ne distram pana in zorii zilei de 8, pe acordurile celor mai frumose piese din toate timpurile, gratie lui Mc Iulio. Am pregatit pentru tine si momente incendiare de dans si striptease masculin.

Rezervari: 0744779908

-------------------------------------------------

Restaurant Akua Garden incearca sa imbine eleganta si modernul intr-un mod unic, adresandu-se celor ce isi doresc o experienta culinara desavarsita!

Intr-un ambient elegant, ii invitam pe toti cei ce-si doresc sa-si delectați papilele gustative cu bucate rafinate, ales cu grija de catre chef-ul Akua, sau sa ne onoreze cu prezenta in Bistro. Speram ca momentele petrecute aici, sa va faca sa reveniti cu drag , de fiecare data.

Avand o capacitate de 180 persoane, va punem la dispozitie spatiile noastre pentru a celebra cele mai importante evenimente.