www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Akua Garden
  Trimite mesaj proprietarului!
10333 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Republicii, numarul 339

Telefon: 0744779908

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020!

PRET MENIU:475 LEI/PERSOANA( 10% discount la plata integrala pana la data de 6 decembrie 2019)

Akua Garden pregateste o petrecere de pomina la trecerea dintre ani. Punem pret pe un meniu deosebit, OPEN BAR, muzica LIVE - Trupa ADRIAN SERBAN, dans- Trupa HAPPY DANCE, foc de artificii si multe surprize

Rezervari: 0744779908

-------------------------------------------------------------------

SPECTACOL DE COMEDIE CU DORU OCTAVIAN DUMITRU - Vineri, 22 noiembrie 2019, de la ora 19.00

Veniți cu mic, cu mare la Doru Octavian Dumitru - Spectacol de Comedie la Akua Garden!
Noi ne vom asigura că vei vedea pe toată durata spectacolului doar partea plină a paharului, dar și a farfuriei din fața ta, iar Doru Octavian Dumitru te va face să uiți orice griji sau probleme și îți va administra o doză puternică de râs, astfel încât să te simți bine toată săptămâna! 

-------------------------------------------------------------------------

Restaurant Akua Garden incearca sa imbine eleganta si modernul intr-un mod unic, adresandu-se celor ce isi doresc o experienta culinara desavarsita!

Intr-un ambient elegant, ii invitam pe toti cei ce-si doresc sa-si delectați papilele gustative cu bucate rafinate, ales cu grija de catre chef-ul Akua, sau sa ne onoreze cu prezenta in Bistro. Speram ca momentele petrecute aici, sa va faca sa reveniti cu drag , de fiecare data.

Avand o capacitate de 180 persoane, va punem la dispozitie spatiile noastre pentru a celebra cele mai importante evenimente.