www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Complex Casa Seciu
  Trimite mesaj proprietarului!
709 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Dealul Seciu
TELEFON: 0244210360
TELEFON: 0733961808

www.casaseciu.ro/hotelcazare/

Situat la aproximativ 3 km de oraşul Boldeşti-Scăeni, în regiunea cunoscută sub numele de Drumul Vinului, Complexul Turistic Casa Seciu are cramă, un restaurant à la carte şi grădină. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.


Va punem la dispozitie facilitati de cazare, astfel dispunem de 5 camere duble, 5 camere triple si un apartament cu trei camere. Camerele sunt renovate cu bai proprii, cablu TV, internet WiFi si sunt dispuse pe 2 nivele. Cele de la etaj au un spatiu generos pentru lectura, servirea unui ceai, cu priveliste catre gradina interioara a restaurantului, iar cele de la parter au balcon propriu cu vedere la privelistea superba ce inconjoara Complexul.

Restaurantul proprietăţii oferă atât mâncăruri româneşti, cât şi internaţionale. Oaspeţii de la Casa Seciu beneficiază de acces la o terasă în aer liber, precum şi de facilităţi de grătar, disponibile la un cost suplimentar.


Vizualizaţi Restaurant Casa Seciu pe o hartă mai mare