www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Laguna
  Trimite mesaj proprietarului!
12226 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 450 LEI/PERSOANA

Va invitam sa ne fiti oaspeti de seama in noaptea dintre ani, sa petrecem cu muzici si bucate alese si sa intampinam cu bucurie Anul Nou! Entertaiment : Dj Cristi

Rezervari : 0744 644 482

-----------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE DE ZIUA ROMANIEI - sambata pe 30 noiembrie la ora 18:30!
PRET MENIU : 95 LEI/PERSOANA

Petrecere romaneasca la Club Laguna cu meniu traditional si atmosfera de sarbatoare cu muzica si voie buna cu Dj Cristi & CO

Rezervari : 0744 644 482

-----------------------------------------------------------

Restaurantul Laguna din Ploiesti este situat in zona estica a Ploiestiului, la numai cinci minute cu masina de centrul orasului.

Restaurantul clubului va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente placute din viata dumneavoastra, cocktailuri si servicii a la carte, organizare nunti, botezuri, petreceri private ce pot fi organizate in salonul de 140 locuri sau in cel de 60 locuri.

De asemenea restaurantul detine si o piscina exterioara unde va puteti relaxa in zilele toride de vara. Complexul mai dispune de terenuri minifotbal sau tenis cu piciorul in nocturna, sauna si un pub ce le deserveste.