www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Laguna
  Trimite mesaj proprietarului!
13304 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Apelor 17

TELEFON: 0744644482

www.clublaguna.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ROMANEASCA

PETRECERE ROMANEASCA la Restaurant LAGUNA - 25 Ianuarie 2020
PRET MENIU - 90 LEI/PERSOANA

Sambata 25 ianuarie, ora 18.30 va asteptam cu muzica si voie buna cu DJ Cristi si solista de muzica populara Ioana Balaceanu

Rezervari : 0744 644 482

---------------------------------------------

Restaurantul Laguna din Ploiesti este situat in zona estica a Ploiestiului, la numai cinci minute cu masina de centrul orasului.

Restaurantul clubului va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente placute din viata dumneavoastra, cocktailuri si servicii a la carte, organizare nunti, botezuri, petreceri private ce pot fi organizate in salonul de 140 locuri sau in cel de 60 locuri.

De asemenea restaurantul detine si o piscina exterioara unde va puteti relaxa in zilele toride de vara. Complexul mai dispune de terenuri minifotbal sau tenis cu piciorul in nocturna, sauna si un pub ce le deserveste.