www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Casa Prahoveana Boldesti
  Trimite mesaj proprietarului!
4815 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Soseaua Ploiesti-Valeni (35j), DN 1A, Boldesti

TELEFON: 0244.211.299

TELEFON: 0728.572.728

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

Complexul 'Casa Prahoveana' a inaugurat pentru dumneavoastra Salonul 'Princess', un cort amenajat special pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi cu o capacitate de aproximativ 400 de locuri, unde veti descoperi un concept unic in Prahova o adevarata oaza exotica , cu fantani arteziene si jocuri de lumini de ultima generatie. 

Complexul 'Casa Prahoveana' este compus din:

'RESTAURANTUL CLASIC' avand o capacitate de 300 de locuri, detinand o bucatarie proprie si terasa aferenta, un ring de dans generos, o terasa supraetajata si un separeu de 34 de locuri. De asemenea va puteti delecta cu muzica live atat traditionala cat si din repertorul international, satisfacandu-va astfel toate preferintele.

SALONUL 'RUSTIC' are o capacitate de 160 de locuri dispuse pe doua nivele: (parter:70 de locuri si balcoane deschise: 90 de locuri), cu bucatarie, grup sanitar si bar proprii, avand acces si la  foisorul (60 de locuri) amplasat in imediata apropiere. La fel ca si 'Restaurantul clasic', salonul ,,Rustic’’ are un ring de dans de dimensiuni generoase.

Datorita echipamentelor profesionale aflate in dotare, preparatele alimentare sunt pregatite in cele mai bune conditii detinand un grad inalt de calitate, abordand preferintele gastronomice din bucataria internationala dar si cele cu specific traditional romanesc.

Complexul 'CASA PRAHOVEANA' organizeaza in cele mai bune conditii mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, conferinte, intalniri oficiale, etc.

MOTELUL 'CASA PRAHOVEANA'va invita sa va relaxati intr-o atmosfera placuta oferindu-va intimitatea de care aveti nevoie pentru a uita de agitatia cotidiana, punandu-va la dispozitie 45 de locuri de cazare. Acesta este impartit in 10 camere duble, 5 camere triple si 5 camere matrimoniale. Deasemenea dispune de o sala de conferinte.

Complexul ofera de asemenea si servicii de catering pentru diverse evenimente.