www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Regina Noptii24728 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii (Cartier Albert)

TELEFON: 0755023553 - Rezervari evenimente si restaurant - Manager Iulian IORDACHE

TELEFON: 0723182680 - Administrator Cristina GHEORGHE

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Regina Noptii Ploiesti va ofera o gama variata de preparate delicioase traditionale sau din bucataria internationala, cocktailuri speciale, bauturi alcoolice fine, la care se adauga o gama larga de vinuri din podgoriile romanesti si cele internationale.

Restaurantul din incinta hotelului are o capacitate de 280 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum : nunti, botezuri, petreceri, evenimente private, aniversari, majorate, conferinte etc.

Salonul Elegance ofera o ambianta calda, rafinata si eleganta potrivita oricarui tip de evenimente.
Indiferent de ocazie gama noastra de servicii complete este menita sa transforme un simplu eveniment intr-unul memorabil

Salonul Belvedere este special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si totodata de clasa oferind o experienta de neuitat clientilor nostri.

De asemenea va mai stam la dispozitie cu o crama cu specific romanesc unde puteti savura cele mai delicioase preparate traditionale.

Galerie foto