www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Rapsodia Blejoi8667 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Soseaua de Centura nr 1004

TELEFON: 0344147717 Fax 0344147722

TELEFON: 0743772190

www.hanulsoferilor.ro

In fiecare Vineri si Sambata va oferim program artistic de muzica LIVE cu formatia restaurantului..

Restaurantul Rapsodia este locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra. Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.

Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina numeroasele mancaruri din bucatariile internationale cu specialitatile specifice românesti alaturi de cele mai bune vinuri. Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului 'Rapsodia', intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri nunti botezuri mese festive intalniri de afaceri aniversari.

Complexul Rapsodia dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 200 de locuri in restaurantul de la parter si 40 de locuri in crama noastra .

Galerie foto