www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Trattoria by MRS Residence2298 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Republicii 146-150 (Cartier Albert)

TELEFON REZERVARI RESTAURANT: 0760693883

TELEFON LIVRARI LA DOMICILIU: 0737749955

www.trattoriabymrsresidence.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

COMANDA ONLINE - VEZI MENIU!

Din dorința de a crea o locație cu preparate fine dining, într-un décor aparte, aduse de pe teritoriul uneia dintre cele mai recunoscute bucătării internaționale, respectiv cea italienească, cu produse sănătoase, atent selectate, gătite cu pasiune și atenție la detalii, dar și îmbinate cu o listă uimitoare de vinuri și băuturi, am deschis restaurantul Trattoria by MRS Residence.

Trattoria by MRS Residence poartă semnătura Designer-ului Adela Pârvu și Arhitect Andreea Beșliu, care au conceput spațiul în ideea de comunitate, de loc unde vecinii să devină prieteni, dar și unde clienții să poată evada vizual și culinar în zona mediteraneană.

Restaurantul Trattoria by MRS Residence isi propune sa ofere o incursiune in bucataria italieneasca si o atentie deosebita la ingredientele selectate, calitatea preparatelor fiind imbinata cu servicii ireprosabile, servite pe ritmuri de muzica napoletana.

Eleganța simplă și rafinamentul sunt evidente încă de la intrarea în locație, lumina caldă în zonele de mese precum și nuanțele delicate creează decorul perfect pentru o seară reușită în oraș.

Chef Florin Șerban a creat o bucătărie inspirată, care are la bază cele mai bune și mai proaspete ingrediente de pe piață.

Un meniu cu preparate apetisante precum pastă fatta în casă, tachino al forno (curcan la cuptor), salmone con asparagi al forno (somon cu asparanghel și roșii la cuptor), tagliata al funghi porcini (mușchi de vită feliat, salată verde și porcini) până la soufflé di spinaci (tort de spanac cu ricotta și ou), lasagna di zucchini și carpaccio di coppa, pomodoro & carciofi (felii de coppa, roșii și carciofi).

Susținem creșterea calității vieții și îl promovăm în rândul rezidenților, clienților noștri, întrucât ceea ce alegeți să consumați influențează în mod direct sănătatea, precum și durata vieții dumneavoastră.

Galerie foto