www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Sky Blue Hotel
  Trimite mesaj proprietarului!
437 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Principală nr. 1, Păuleştii Noi, Prahova

Telefon: 0374466141

www.skybluehotel.ro

Amplasat strategic în cadrul calm, suburban al Ploieștiului, Sky Blue Hotel asigură o libertate absolută de la presiunile pe care orașul nu ezită în a le impune, în timp ce pune la dispoziția clienților un acces rapid către centrul urban prin intermediul vecinătății cu DN1.

Din momentul in care intrati în hotel, podelele din marmură și mediul proiectat cu minuțiozitate va ghidează prin intrarea open-space spre recepție.

Camerele spațioase, mobilierul elegant și facilitățile oferite dau o nota de rafinament și crează o noua dimensiune a conceptului de confort și relaxare, iar serviciile ireproșabile pentru oaspeți sunt principala noastră prioritate.

Nici una din camerele noastre nu cunoaște sensul cuvântului “compromis”. Combinând profesionalismul și confortul, acesta este un habitat caracteristic celui care este determinat de a nu neglija bucuriile vieții de lux.