www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant The New London
  Trimite mesaj proprietarului!
4199 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Independenței, Ploiești

Telefon: 0344802600

www.thenewlondon.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

In peisajul incantator al Bulevardului Castanilor, Restaurantul The New London apare ca o incununare a frumusetii peisajului promenadei ploiestene.

Combinatia dintre clasicul englezesc si rusticul romanesc, multiplicate de reveria mediteraneana, atrag ca un magnet trecatorii de mai bine de 20 de ani, de cand restaurantul The New London a aparut in randul restaurantelor de cinci stele din Ploiesti.

Nu te poti plimba pe bulevardul cu castani, fara sa poposesti la Restaurantul The New London, unde te asteapta meniuri diverse sa le savurezi si sa stingi placerile gustative cu o bautura rafinata servita de ospatari cu ani de experienta.

Mancarurile savuroase, servirea ireprosabila si bauturile rafinate sunt argumentele forte ale Restaurantului The New London.

Daca ai iesit la o plimbare, nu ezita sa profiti de bunatile pe care ti le ofera Restaurantul The New London.