www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant-Terasa Mon Jardin
  Trimite mesaj proprietarului!
1992 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B-dul Independentei 19
TELEFON: 0344.145.476
TELEFON: 0728.751.765
TELEFON: 0722.683.837

www.monjardinrestaurant.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

In interiorul restaurantului Mon Jardin din Ploiesti au fost pastrate si restaurate decoratiunile interioare (decoratiunile, ramele de geam, usile, chiar si sobele superbe, de la inceputul secolului trecut. Mobilierul ales pentru locale este din lemn masiv, in tonuri potrivite cu pardoseala si labriul, tot de lemn.

La restaurantul Mon Jardin se vor putea servi preparate din bucataria romaneasca si din cea internationala, intr-un program extins. Localul deschide in fiecare zi lucratoare de la ora 9.00, si se inchide la ora 23.00. In weekend, ora inchiderii este ora la care pleaca ultimul client. Localul va fi deschis si evenimentelor (nunti, botezuri, aniversari, evenimente de companie). Localul are 80 de locuri la mese.

Terasa Mon Jardin cu o capacitate de 160 locuri va asteapta intr-o ambianta linistita sa va relaxati la o bere rece si sa savurati din produsele noastre cum ar fi: pizza, salate, ciorbe , gratar, paste.


Vizualizaţi