www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petreceri Ziua Femeii 1-8 Martie 2023 Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Ramatuelle - Events beyond imagination12557 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN1 Paulesti, Iesirea din Ploiesti spre Brasov

TELEFON EVENTS: 0711988898

TELEFON RESTAURANT: 0760693889

TELEFON PISCINA: 0761121108

www.ramatuelleconcept.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


Meniu nunta varianta 1

Meniu nunta varianta 2

Meniu nunta varianta 3

Conceptul Ramatuelle se conturează într-un resort sofisticat și exclusivist, dedicat evenimentelor fără cusur, de neuitat. Bogat în elemente arhitecturale spectaculoase și situat în inima naturii, Ramatuelle reprezintă dovada vie că natura și construcțiile romantice se împletesc de minune, coexistă într-o armonie nemaiîntâlnită.

Ramatuelle spune povestea unui complex întins pe o suprafață imensă, de 80.000 mp, cu 4 saloane pentru evenimente, 14.000 mp lac cu pontoane, piscină infinity, spații verzi, zone de promenadă și de relaxare, pentru adulți și copii.

E despre armonia dintre arhitectură și natură, eleganță, bucuria de a trăi și despre celebrarea momentelor speciale.

Poveștile sunt deja scrise de voi; așa că noi suntem aici pentru a le da contur și pentru a le spune mai departe, exact așa cum sunt ele - frumoase, unice, deosebite. Ne dorim să luăm parte la cele mai importante evenimente din viața voastră pentru a cuprinde fiecare detaliu despre cine sunteți, ce vă reprezintă și mai ales ceea ce simțiți.

Wedding
Saloanele noastre spectaculoase de evenimente, cadrul natural idilic și dorința de a scoate în evidență individualitatea fiecărei perechi ce ne calcă pragul, ne oferă pârghiile prin care vă putem promite o experiență memorabilă și o nuntă ca în vis. Suntem arhitecții evenimentului vostru perfect, demn de poveștile autentice pe care vi le-ați construit.
Lăsăm calitatea serviciilor să vă copleșească dorințele, vă îmbrăcăm toate emoțiile în eleganță și devenim arhitecții evenimentului vostru perfect, demn de poveștile autentice pe care vi le-ați construit.

Baptism
Saloanele noastre pot deveni locația perfectă pentru creștinarea celor mici. Bucurați-vă alături de familie și de prieteni de primul eveniment de seamă din viața copilului vostru, iar noi vă vom contura un botez plin de energie, belșug, extravaganță și bun gust pe marginea lacului!
Spuneti-ne cum v-ați dori să arate evenimentul botezului, iar noi vom face totul posibil. Iar pentru că de când a apărut în viața voastră, totul a fost despre bebe și probabil nu ați avut ocazia să vă relaxați, în ziua creștinării ne puteți delega nouă fiecare aspect ce ține de organizare și logistică, ca voi să puteți celebra alături de toți cei dragi. De asemenea, locația Ramatuelle oferă și posibilitatea de cazare, în funcție de salonul ales.

Corporate
Fie că este vorba de un eveniment de teambuilding, un workshop, o lansare de produs, o masă rotundă sau o conferință, vă punem la dispoziție locația perfectă pentru a complementa obiectivul vostru de business. O echipă întreagă de specialiști vă planifică și organizează evenimentul până la cele mai mici detalii, oferind, totodată, suport logistic la cele mai înalte standarde.
Ramatuelle este locul perfect pentru a da afacerii tale o notă elegantă și cu siguranță va impresiona toate părțile implicate, de la angajați, clienți, parteneri până la concurență și viitori asociați. Înțelegem importanța întâlnirilor și a evenimentelor într-o companie, de aceea, nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Organizația ta devine focusul nostru, iar dacă succesul tău este și despre evenimente impresionante, atunci noi suntem echipa din spatele cortinei, ca pe scenă să poată străluci afacerea ta!

Cazare
Ramatuelle dispune de spații de cazare amenajate asemenea conceptului, astfel încât, atunci când ne calci pragul, să fii sigur că ai parte de o experiență completă.
Pentru o experiență fără pereche, fiecare salon dispune de un apartament și două camere, pentru miri și nașii acestora.

Constituit din patru saloane atent și idilic decorate, resortul este completat de elemente inedite, precum un lac accesibil din orice salon, fântâni infinity, piscine, sau loc de joacă pentru copii. Mai mult, Ramatuelle dispune de spații de cazare amenajate asemenea conceptului, astfel încât, atunci când ne calci pragul, să fii sigur că ai parte de toate cele necesare pentru amintiri de neuitat.

Salon Granduelle - 200 invitati
Salon Amourelle - 450 invitai
Salon Chantelle - 350 invitati
Salon Nouvelle - 250 invitati

Pășește în universul Ramatuelle!

- Mai aproape de natură! Situat în Păulești, la ieșire din Ploiești spre Brașov, resortul se bucură de o poziționare excelentă și este înconjurat de natură.
- Săli impresionante! Cele patru saloane pentru evenimente urmează o linie de design spectaculoasă, rafinată și extravagantă.
- Arhitectură deosebită! Arhitectura, cu drag și în amănunt gândită de arhitectul Andreea Beșliu, surprinde prin eleganța și exclusivismul său, invitându-te în decoruri parcă desprinse dintr-un basm.
- Meniuri exclusiviste! Fiecare salon dispune de bucătărie proprie și de o echipă de bucătari care, în frunte cu Chef Florin Șerban, realizează cu măiestrie preparate care alintă pe deplin papilele gustative ale invitaților.
- Spații de cazare exclusiviste! Pentru o experiență fără pereche, fiecare salon dispune de un apartament și două camere, pentru miri și nașii acestora.
- Ponton pentru fiecare sală! Fiecare dintre cele 4 săli dispune de pontoane, perfecte pentru a admira frumusețea lacului sau pentru a oficia cununia civilă.
- Infinity pool! Luxul se împletește cu relaxarea! Salonul Granduelle dispune de infinity pool și de o zonă pentru promenadă în trepte, cu cădere de apă.
- Terasă exterioară! Beneficiezi de un eveniment complet, având la dispoziție o terasă exterioară cu ponton către lac și o zonă de bar, pentru ca distracția să fie la nivel maxim!
- Parcare generoasă! Cu o capacitate de peste 1000 de locuri, parcarea resortului te asigură că tu și invitații tăi nu veți avea nicio grijă în ziua evenimentului!
- Locuri de joacă pentru copii Resortul dispune de un loc de joacă pentru copii, realizat cu mare atenție, astfel încât aceștia să aibă parte de distracție, iar tu să te bucuri pe deplin de evenimentul tău special.

Ramatuelle, universul unde fiecare plăsmuire devine realitate. Descoperă toate avantajele pe care ți le oferim și haide să plănuim împreună!

Exterior

Granduelle

Amourelle

Chantelle

Nouvelle

Oferta evenimente 2023