www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Hotel Plaisir
  Trimite mesaj proprietarului!
866 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Strandului nr 53
TELEFON: 0244514468

www.hotelplaisir.ro

Cautati un hotel in Ploiesti pentru afaceri sau placere? Doriti sa organizati un eveniment de success sau o petrecere exceptionala? Hotelul Plaisir este alegerea ideala unde puteti combina distractia sau relaxarea cu afacerile intr-un mod unic, la cele mai ridicate standarde de calitate, rafinament si profesionalism.

Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a Ploiestiului, care leaga Bucurestiul de Brasov, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov. In vecinatatea hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere), Gradina Zoologica dar si nenumarate muzee. Parcarea are o capacitate de peste 300 de locuri, pazita si iluminata.

Hotel Plaisir din Ploiesti dispune de 25 camere confortabile si un apartament, amenajate dupa cele mai inalte standarde intalnite in hotelurile internationale cotate la acelasi nivel de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si internet wireles.

Pentru intalniri, seminarii, conferinte  va punem la dispozitie o sala de conferinte sau un meeting room, dotate cu video-proiector si internet wireless.  Pentru evenimente festive sau doar pentru a va delecta simturile, Hotelul Plaisir dispune de un restaurant cu 2 sali, una de 180 de locuri iar cealalta de 550 locuri.

Pentru distractie si relaxare puteti folosi piscina hotelului (fiind singurul hotel din Ploiesti ce detine si o piscina), sauna, jacuzi, sala de fitness sau salonul de masaj.  In incinta complexului hotelier Plaisir se afla cea mai mare baza sportiva din Ploiesti cu 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal si 2 de tenis cu piciorul iluminate nocturn . De asemenea se poate practica tenisul de masa si biliardul.

Atmosfera calda si placuta, gama completa de servicii de calitate pentru oamenii de afaceri dar si turisti si nenumaratele evenimente festive de success ce au avut loc, fac din Hotelul Plaisir  unul din cele mai apreciate hoteluri din Ploiesti.

Va invitam la Hotelul Plaisir din Ploiesti,  pentru a savura micile placeri ale vietii si a va rasfata intr-o oaza de liniste si relaxare!


Vizualizaţi Restaurant Plaisir pe o hartă mai mare