www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatia ODEON
  Trimite mesaj proprietarului!
722 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Odeonistii, deveniti 'anonimi celebri', isi spun in exclusivitate povestea, dezvaluie totul despre cel mai mare fan al lor, Nicu Ceasusescu si canta piesele cu care au facut istorie!
 Trupa ODEON facea furori in urma cu 30 de ani! Nu era petrecere, chindie, la care sa nu se fredoneze cantecele acestei trupe. Tot ce insemna muzica la nunti sau botezuri era cantata de Odeon.

Povestea lor incepe undeva in 1982. Costel Geambasu, care avea pe atunci 26 de ani, impreuna cu prietenul sau, Nelu Nicolae, au infiintat trupa care avea sa faca istorie. Totul a pornit de la un sfat primit din partea marelui Gil Dobrica. Le-a spus sa se apuce de treaba.

Odeon a devenit in scurt timp cea mai faimoasa trupa. Primul hit, 'Trenul Vietii', a fost inregistrat la un restaurant, pe o banda magnetica. Au urmat apoi numai hituri, iar in 1984 au iesit pe piata primele casete.

Muzica lor a bubuit! Carciumile, Caminele Culturale, deveneau neincapatoare atunci cand Costel Geambasu si Odeon dadeau concerte! Muzica lor a ajuns si la urechile lui Nicu Ceausescu, fiul conducatorului din epoca de aur a devenit unul dintre cei mai mari fani ODEON!

Astazi, cantaretii care au facut istorie sunt celebri anonimi.  Altii le canta piesele. Altii castiga tot mai multa faima si averi, de pe urma talentului lor.