www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatia Fantastic
  Trimite mesaj proprietarului!
1886 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Formatia FANTASTIC poate fi oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unei super petreceri.

Cu un repertoriu bogat şi variat, aducem buna dispozitie şi veselia în sufletul celor care ne ascultă. Acesta este compus din cele mai diverse genuri muzicale: Cafe Concert, Muzica Usoara & Disco Romaneasca şi Internationala, Rock & Roll, Folclor din mai multe zone ale ţării, Muzica Lautareasca şi de Petrecere, etc.

Formatia FANTASTIC va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

Activam cu preponderenta in Bucuresti, Ploiesti, Buzau, Urziceni,Mizil dar raspundem si la solicitari din alte orase ale Romaniei si nu numai.

Alaturi de noi nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra va fi de neuitat. Alaturi de aptitudinile pe care le detinem in domeniul muzicii, suntem insotiti si de instrumente si echipamente profesionale ce definesc o sonorizare foarte buna a petrecerii. Pentru o petrecere reusita, nu ezitati sa ne contactati!