www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatia CoverLiveBand
  Trimite mesaj proprietarului!
1197 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

TELEFON: 0745573639

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

CoverLiveBand este o orchestra  premium-exclusivista, una dintre cele mai bune existente pe piata romaneasca.
Trupa noastra este specializata in evenimente artistice, nunti, petreceri private sau corporate de tip premium.

CoverLiveBand este una dintre cele mai solicitate formatii muzicale de pe piata de evenimente artistice private. Datorita vastei experiente profesionale, a repertoriului mare si variat ce acopera toate genurile muzicale, si nu in ultimul rand al portofoliului impresionant.

CoverLiveBand este o orchestra de TOP pe piata evenimentelor private din Romania. Ea sustine programul integral al unei nunti, petreceri private sau corporate respectand un format-desfasurator foarte detaliat.

Conceptul artistic asigura practic toata organizarea serii festive inclusiv planificarea si coordonarea momentelor muzicale cu servirea felurilor de mancare, punctarea momentelor cheie ale evenimentului, asigurarea unei atmosfere deosebite si desigur desfasurarea in perfecte conditii a evenimentului Dvs..

CoverLiveBand reprezinta garantia unui show desavarist, cu unii dintre cei mai buni muzicieni din Romania, un spectacol de sunet si lumini la cele mai inalte standard artistice.

CoverLiveBand este perfect adaptata pe formatul fiecarui eveniment in parte, reusind de fiecare data sa creeze O ATMOSFERA UNICA SI SA UMPLE RINGUL DE DANS.                                                                                      

CoverLiveBand este compusa numai din muzicieni profesionisti. Programul artistic acopera toata durata evenimentului.
Alegerea orchestrei sau a programului muzical al une nunti este foarte importanta si trebuie tinut cont de mai multe aspect artistice si tehnice.
Scopul principal al unui band la un asemenea eveniment important este sa creeze o atmosfera magica si sa aduca acel liant emotional care leaga si interconecteaza invitatii. Totodata, dotarea tehnica trebuie sa fie una de exceptie, pentru ca invitatii sa perceapa spectacolul artistic la adevarata sa valoare.

CoverLiveBand va transforma locatia intr-o petrecere interactiva premium la care vor participa toti oaspetii Dvs.
Dotarea tehnica si Setup-ul optic vor contribui masiv la valoarea show-ului.

Scopul nostru este de a oferi evenimentelor importante din viata Dvs.,  o nota maxima, in ceea ce priveste calitatea, trupa noastra fiind pregatita pentru orice moment al petrecerii.

Va putem pune la dispozitie, cvartet de muzica clasica si trupa de dans. Tinem cont de orice propunere, astfel incat, evenimentul la care participam sa fie unic si in asentimentul Dvs..

Va asteptam!