www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatia Cina Music1261 vizualizari

TELEFON: 0721340063

Formatia CINA MUSIC din Ploiesti, va invita sa petreceti cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra alaturi de membrii acesteia. Formatia are în componenta sa instrumentisti si voci, cu o experienta în domeniul artistic de necontestat.

Participam la diverse evenimente de tipul petrecerilor private, nunti, botezuri, aniversari, festivitati de firme si alte tipuri de petreceri. Cu un repertoriu bogat si variat, aducem buna dispozitie si veselia în sufletul celor care ne asculta. Acesta este compus din cele mai diverse genuri muzicale: cafe concert, muzica usoara romaneasca si internationala (cover music, ever green, pop, dance, jazz, country, rock, disco, latino, blues, swing, muzica ruseasca si greceasca), folclor din mai multe zone ale tarii, muzica lautareasca si de petrecere; de asemenea va putem incanta cu cele mai cunoscute valsuri si tangouri; pentru cei iubitori de romante, n-o sa-i uitam, oferindu-le cele mai frumoase bijuterii muzicale de acest gen.

    Pentru a da o nota originala si eleganta evenimentului dumnevoastra, la inceputul petrecerii putem crea un moment special de muzica clasica/jazz/caffe concert interpretata la pian; cu siguranta va vor surprinde invitatii intr-un mod placut, urmand ca pe parcursul desfasurarii evenimentului sa fie abordate toate genurile de muzica. Programul muzical va fi alcatuit in functie de preferintele dumneavoastra si mai ales ale invitatilor, predominand genul care va place mai mult.

    In ceea ce priveste experienta, va putem spune ca am cantat o perioada de circa sase ani pe vase de croaziera din Europa si SUA. Mergand prin unele din cele mai exotice locuri ale lumii (Miami-Florida, Blue Lagune-Bahamas) consideram ca am reusit sa capatam experienta necesara pentru a satisface un public pretentios.