www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Dalavini Events
  Trimite mesaj proprietarului!
1146 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Piata Victoriei nr. 7, Bl A Est, Sc. B, Ap.13

TELEFON: 0371093627

TELEFON: 0722155172

     E atat de special 'acel moment' in care spunem 'Da!...' si atunci, de ce sa nu-i acordam o atentie mai mare? Ne-am gandit si la voi, pentru care acele clipe atat de scurte, dar atat de importante, conteaza cel mai mult. Protagonistii sunteti doar voi doi: un baiat si o fata, tu-mireasa, el-mire. Noi, agentia Dalavini, am aparut din dorinta de a 'transforma' acele clipe in cele mai frumoase momente din viata voastra.

     Suntem o echipa tanara, careia ii place extraordinar de mult ceea ce face, iar seriozitatea, creativitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza, iti stau la dispozitie pentru ca nici un detaliu al evenimentului sa nu treaca neobservat. Cei 7 ani de experienta in domeniu, cele aproape 600 de evenimente organizate, recomandarile, colaboratorii sunt doar cateva din elementele ce ar trebui sa va convinga ca evenimentul dumneavoastra va fi un succes.

      Noi detinem misterul unei nunti rafinate. Preluam problemele si agitatia unui astfel de eveniment iar dumneavoastra nu va ramane decat sa savurati cu cea mai mare placere acest moment.

          Sunteti fericiti si linistiti. Exista Dalavini!


Vizualizaţi Agentia Dalavini pe o hartă mai mare