www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Casa Colinelor Urlati1595 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Valea Bobului, Nr. 20 Urlati

Telefon: 0723516428 / 0244271003

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.casa-colinelor.ro

 

Casa Colinelor Festiv Cort este o locație specială, în mijlocul dealurilor din Urlați,  concepută pentru a găzdui  evenimente speciale, departe de vuietul orașului.

Restaurantul nostru este specializat in organizarea de petreceri tematice atât în interior cât și în exterior cu meniuri pregătite în funcție de dorințele clienților.

Casa Colinelor Festiv Cort  este locul ideal pentru organizarea de întâlniri aniversare, nunți și botezuri sau evenimente corporate și are o capacitate de până la 300 de locuri.

Cadrul natural, spațiul generos și decorul elegant sunt câteva elemente care pot contribui la  crearea unei atmosfere inedite.

Casa Colinelor o excursie în lumea vinurilor !
La crama noastră 1000 de Chipuri, iubitorii de vinuri pot găsi o varietate de soiuri specifice zonei viticole Dealu Mare și pot alege vinul preferat, degustat direct din baric.

Cazare :
Casa Colinelor Hotel dispune de 17 camere duble, 2 apartamente și o suită dotate cu încălzire centrală, baie proprie, aer condiționat, internet wireless si TV. Micul dejun se servește la ultimul etaj, de unde vizitatorul are parte de o priveliște minutată a zonei viticole si poate savura un mic dejun copios.

Galerie foto