www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Casa Augsburg Banesti5736 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: KM 88, Banesti, Jud. Prahova
TELEFON: 0244348423
TELEFON: 0740305007

www.casaaugsburg.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Amplasat intr-o zona pitoreasca de deal, cu un climat moderat, cu aerul incarcat de ozon, Restaurantul Casa Augsburg este pregatit oricand sa-si primeasca oaspetii.

Suntem gazda ideala pentru toti cei ce doresc sa evadeze in natura, liniste, dar iubesc confortul.

Bucataria oferita este in stil modern, iar specialistul nostru gastronom va va rasfata cu preparate culinare delicioase din bucataria internationala, unde o mare importanta este acordata calitatii, originalitatii si modului de prezentare a preparatelor

Restaurantul va ofera o alternativa pentru organizarea evenimentelor importante, un cort dotat cu tot ce e nevoie pentru a transforma orice eveniment intr-o moment de neuitat.

Cortul este amplasat intr-un cadru natural deosebit si poate gazdui pana la 200 de invitati in conditii superioare multor locatii: ring de dans, scena, incalzire, tot echipamentul necesar bucatarului pentru a va transforma in gurmanzi declarati.

Combinand imaginatia, pasiunea si bunul gust, suntem convinsi ca putem transforma orice eveniment, intr-un moment unic!

Galerie foto