www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Larry
  Trimite mesaj proprietarului!
5745 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 320 LEI/PERSOANA

Haideti sa sarbatorim impreuna trecerea in Noul An! Va asteptam cu preparate delicioase, open bar, muzica live cu Formatia CRISTAL cu OVIDIU PASCU.

Rezervari : 0745 038 233
---------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE DE SFARSIT DE AN PENTRU FIRME
PRET MENIU: 109 LEI/PERSOANA

Noi avem grija ca petrecerea de sfarsit de an sa fie memorabila, participantii sa se simta relaxati si deconectati dupa un an de munca plin. Va asteptam cu preparate delicioase si muzica LIVE

Rezervari: 0745 038 233

------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI - 30 Noiembrie 2019 ! PRET MENIU: 99 LEI/PERSOANA

Va invitam sa petrecereti de Sf Andrei și ziua naționala a României, cu muzica LIVE, alaturi de formatia OVIDIU PASCU si meniu de sarbatoare

Rezervari : 074503823
-------------------------------------

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Larry, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteapta sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri.