www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Larry
  Trimite mesaj proprietarului!
3911 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Lotrului nr. 2

TELEFON: 0745.038.233

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantlarry.ro


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE 2019

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 110 LEI/PERSOANA
Restaurant Larry, așteaptă doamnele și domnișoarele care doresc sa petreacă o seara de neuitat alături de formația de muzica live ANA MARIA ILINCA și un program special alături de dansatorii FUNCKY BOYS!!!

Rezervari: 0745 038 233

--------------------------------------------------------------------

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Larry, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteapta sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri.