www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Larry
  Trimite mesaj proprietarului!
7647 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Lotrului nr. 2

TELEFON: 0745038233

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantlarry.ro


Oferte speciale


MENIU PETRECERE ZIUA FEMEII

ORGANIZAM PETRECEREA DE ZIUA FEMEII 2020! PRET MENIU - 139 LEI/PERSOANA

Restaurant Larry asteapta doamnele și domnișoarele sa petreacă pe 7 martie, intr-o ambianta placuta, cu muzica LIVE alături de formația “CRISTAL” cu Ovidiu Pascu si un program special de streaptease masculin

Rezervari : 0745 038 233

------------------------------------------------------

Restaurant Larry vine in intampinarea dvs cu noi oferte pentru anul 2020. Organizam evenimente pentru orice tip de ocazie din viata ta.

 

Preturi meniu botez de la 105 lei/3 feluri de mancare
Preturi meniu nunta de la 145 lei/4 feluri de mancare
Preturi meniu standard de la 79 lei/2 feluri de mancare.

-------------------------------------------------------------------

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Larry, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteapta sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri.