www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Larry
  Trimite mesaj proprietarului!
9364 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Lotrului nr. 2

TELEFON: 0745038233

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantlarry.ro


Oferte speciale


Vezi MENIU ZIUA FEMEII

Restaurant Larry invita doamnele si domisoarele sa petreaca aceasta zi speciala, incepand cu ora 17:00 intr-o ambianta placuta, atmosfera fiind intretinuta de muzica LIVE cu formatia Cristal cu Ovidiu Pascu cu un program special!

------------------------------------------------------------

Restaurant Larry vine in intampinarea dvs cu noi oferte pentru anul 2021. Organizam evenimente pentru orice tip de ocazie din viata ta.

Preturi meniu botez de la 105 lei/3 feluri de mancare
Preturi meniu nunta de la 145 lei/4 feluri de mancare
Preturi meniu standard de la 79 lei/2 feluri de mancare.

-------------------------------------------------------------------

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Larry, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteapta sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri.