www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Salon evenimente DaVinci Events19443 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Strandului Bariera Bucov

TELEFON: 0799914945

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Ultima strigare : OFERTA SPECIALA pentru SEPTEMBRIE 2024 la DAVINCI EVENTS

Visul tău de a avea o nuntă de poveste în septembrie 2024 devine și mai accesibil: profită de 10% reducere pentru a-ți organiza ziua magică cu noi.

Și pentru că fiecare detaliu contează la petrecerile de botez, noi vă oferim aranjamentele florale și decorul piscinei GRATUIT pentru petrecerile organizate în luna septembrie 2024.

Nu ratați această oportunitate unică de a adăuga un strop de magie evenimentelor voastre speciale, cu mai puțin efort și mai mult stil.

Contactați-ne acum la 0799914945 pentru a vă asigura locul și a beneficia de această ofertă limitată!

----------------------------------

Salonul de evenimente DAVINCI EVENTS are o  capacitate de 180 locuri.

Situat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, dupa benzinaria Petrom, salonul DaVinci Events este locatia perfecta pentru momente de neuitat alaturi de prieteni si familie, fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau de un eveniment corporate.

Va invităm să-i descoperiti farmecul aparte, căldura, eleganța care va vor captiva pe deplin, iar decorul interior va invită să visati și să evadati din cotidian.

Galerie foto