www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Salon evenimente DaVinci Events
  Trimite mesaj proprietarului!
7944 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Strandului Bariera Bucov

TELEFON: 0799914945

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


OFERTA NUNTA DUMINICA

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 390 RON/PERSOANA

Te invităm să savurezi, cu toți cei dragi alături, o petrecere de Revelion delicioasă, la DaVinci Events.
Ți-am pregătit surprize muzicale speciale, experiențe senzoriale încântătoare, 3 feluri de mâncare excepționale și un open bar pentru momente esențiale.
În deschidere, invitați speciali: trupa Gipsy Casual.
Vom avea ocazia să ciocnim paharele de șampanie și în acorduri de vioară, pentru că ne vom bucura împreună de un moment deosebit, oferit tuturor de Lucian Duță. Îi vom asculta, live, și pe cei din trupa Express PH și vom dansa alături de dansatorii de la Happy Dance.

Rezervări : 0799 914 945

---------------------------------------------------------

OFERTA NUNTA DUMINICA - 219 RON ALL INCLUSIVE

Venim în întâmpinarea voastră cu un pachet all inclusive, la doar 219 lei. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă rezervați Nunta de Duminică, iar de restul ne vom ocupa noi.
Și ca sa petreceți împreună cu invitații voștri și a doua zi, vă oferim pachetul pentru super petrecerea “ciorba de potroace” la piscină.
Rezervați-vă duminica pentru Nunta de Duminică! 0799914945

-------------------------------------------------------------------

Cel mai nou salon de evenimente din Ploiesti va asteapta. Capacitate - 180 locuri.

Situat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, dupa benzinaria Petrom, salonul DaVinci Events este locatia perfecta pentru momente de neuitat alaturi de prieteni si familie, fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau de un eveniment corporate.

Va invităm să-i descoperiti farmecul aparte, căldura, eleganța care va vor captiva pe deplin, iar decorul interior va invită să visati și să evadati din cotidian.