www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
CENTRUM Ballroom & Conference
  Trimite mesaj proprietarului!
2319 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Bulevardul Republicii, nr. 65 Casa Sindicatelor Etaj 1

TELEFON: 0723 658 631

www.centrumconference.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!
PRET MENIU: 330 LEI/PERSOANA

In noaptea de Revelion petrecem cu stil si ne indreptam cu optimism catre Noul An.
Un astfel de moment trebuie celebrat pe masura, asadar ti-am pregatit un meniu exceptional, bauturi alese si muzica ce te va tine pe ringul de dans intreaga noapte, super show sustinut de Formati AltTon.

Rezervari: 0723.658.631

----------------------------------------------------------------------------

PETRECERI CORPORATE CRACIUN 2018!

La sfarsit de an verificam rezultatele proiectelor derulate, luam masuri pentru indeplinirea target-urilor, trasam noi obiective pentru perioadele urmatoare si... petrecem!
Alege sa ai parte de un Christmas Party de neuitat.

Rezervari : 0723 658 631

--------------------------------------------------------------------------

MEMORÁBIL, -Ă adj. Demn de tinut minte; important, remarcabil. [Pl. -li, -le. / cf. fr. mémorable, lat. memorabilis].

Bun venit la CENTRUM, locul in care orice eveniment devine MEMORABIL, atat de memorabil incat veti dori sa reveniti.

IN CENTRU
Da, CENTRUM Ballroom & Conference este amplasat in centrul orasului Ploiesti, pe Bulevardul Republicii, nr. 65, la etajul intai al Casei de Cultura a Sindicatelor, deoarece este important ca evenimentele dumneavoastra sa fie mereu în centrul atentiei, sa fie remarcate si apreciate.

UN MIC DETALIU FACE DIFERENTA
Un plus de eleganta reprezinta pentru noi o prioritate atunci când gandim evenimentul dumneavoastra. Fie că vă doriti o întalnire corporate sau o petrecere privata, distinctia si stilul CENTRUM sunt intotdeauna acele detalii care fac diferenta, care au drept scop ca un eveniment sa devina MEMORABIL.

Decorul, de un rafinament aparte, a fost conceput pentru a incanta cele mai exigente gusturi. Inca de la intrare, oaspetii sunt intampinati de un lobby ce este destinat socializarii intr-un cadru relaxant.

UN SPATIU GENEROS
La CENTRUM  va bucurati de o suprafata cu deschidere ampla, ce ofera libertate totala in desfăsurarea evenimentelor, putand fi amenajata atat pentru conferinte, cat si pentru petreceri private.

LUMINA, CULOARE, SUNET
Da, aceste trei elemente sunt esentiale pentru succesul unui eveniment si au fost atent studiate atunci cand am gandit arhitectura CENTRUM. O lumina ce poate fi adaptata pentru orice eveniment, o culoare ce incanta privirea invitatilor si un sunet de inalta rezolutie. Toate aceste detalii sustin un eveniment MEMORABIL.

IDEI MEMORABILE
La CENTRUM primiti intotdeauna o consiliere profesionista si totodata beneficiati de un pachet complet de servicii integrate si bine gandite, astfel incat sa transformam dorinta dumneavoastra intr-un eveniment MEMORABIL. Pentru programele artistice, scena si ringul de dans pot fi configurate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Misiunea CENTRUM este de a va garanta evenimente MEMORABILE !