www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Povestea Ceaunului Campina11767 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: B.P. Hasdeu, nr. 91, Campina

TELEFON: 0743195436

TELEFON: 0752581231

www.povestea-ceaunului-paprika.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

NOU*** Din luna Mai 2019 va asteptam cu un cort pentru evenimente avand o capacitate de 350 locuri !

Restaurantul din Campina Povestea Ceaunului Paprika , restaurant cu specific unguresc, va asteapta sa savurati mese copioase intr-o atmosefera de poveste.

Povestea noastra vă poarta intr-o incursiune adevarata in jurul simturilor.

Văzul: 
O  terasă rustica, cu o bucatarie originara din Ungaria, cu bunătățile tradiționale atent alese și pregatite la foc deschis în ceaune, la vedere chiar în fața dumneavoastră.

Auzul: Orele petrecute alaturi la noi cu minunatele bucate vor fi însoțite de o muzică plăcută și originală.

Gustul:  Pentru ca va iubim si vrem sa fiti satisfacuti de fiecare data, bucatarii nostri va pregatesc preprate din renumita bucatarie ungureasca (hungarian cuisine) care va vor incanta papilele gustative: Gulyᾴs autentic (din carne de vită sau de porc cu cartofi sau fasole ), ciolan la cuptor după rețeta brutăresei, renumitele tocanițe ”pӧrkӧlt” cu găluște sau cartofi, precum și alte minunății culinare.

Mirosul:  Dacă vă veți apropia de restaurantul noastru, mirosul îmbietor al minunatelor bunătăți culinare pregătite la ceaun chiar în fața dumneavoastră, vă va atrage în mod sigur la noi, iar noi vom face tot ce este posibil sa vă simțiți bine în mediul de poveste de la noi.

Dispunem  de un salon de evenimente, cu o capacitate de 190 locuri, unde puteti organiza evenimente importante pentru dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private.

Va asteptam la noi, pentru ca noi iti suntem mai intai prieteni si apoi o gazda primitoare si aici gasesti un spatiu unde timpul dispare si lasa loc celor mai calde si indraznete trairi in stil unguresc.

Povestea Ceaunului Paprika organizează evenimente și in noua locație din Breaza, Lac de Verde. Un resort cu o panorama superba, condiții excelente și un superb teren de golf.

Galerie foto