www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Casa Pandele Feteasca Neagra Valea Calugareasca11481 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN 1B Valea Calugareasca
TELEFON: 0244235242
TELEFON: 0743023658

www.pensiuneafeteascaneagra.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Pensiunii Feteasca Neagra are o capacitate de 180 de locuri din care 80 locuri pe terasa acoperita, putand fi locul ideal pentru evenimentul mult dorit: nunta, botez, Revelion, aniversare, onomastica sau petreceri de companie.

Combinand traditionalul si modernul intr-un mod unic, Restaurantul Feteasca Neagra este recunoscut pentru mancarurile alese realizate de bucatarii nostri, vinurile din vita nobila, dar mai ales pentru ospitalitatea personalului.

Fie ca doresti sa organizezi un eveniment sau pur si simplu, doresti sa servesti o masa copioasa, Restaurantul Feteasca Neagra te asteapta!

Crama Pensiunii Feteasca Neagra este recunoscuta pentru sortimentele de vin de vita nobila pe care le adaposteste, vinuri ce fac valva la fiecare degustare organizata.
Are o capacitate de 30 locuri si este locul ideal daca esti in cautare de traditie, liniste, un vin bun si o muzica in surdina.

Pensiunea turistica Feteasca Neagra ofera un popas placut pentru toti cei ce trec din Ardeal spre Moldova sau spre litoralul romanesc, avand posibilitatea de a admira dealurile acoperite cu vita de vie din Valea Calugareasca.

Popas aflat pe Drumul Vinului, in localitatea Valea Calugareasca, localul Feteasca Neagra pune la dispozitie clientilor sai locuri de cazare, mese traditionale romanesti.

La noi se pot organiza degustari de vinuri realizate de oenolog specialist, conditia fiind de a ne anunta cu cel putin 24 de ore inainte.

Galerie foto